UNPR Craiova: Uneperiștii craioveni, printre craioveni în piețe

unpr1 UNPR Craiova: Uneperiștii craioveni, printre craioveni în piețe poze

Zeci de membri ai organizației municipale a UNPR Craiova au fost prezenți sâmbătă dimineața în piețele municipiului Craiova, pentru a lua contact cu cetățenii.

Aceștia s-au arătat receptivi la oferta electorală a primarului Antonie Solomon, căruia i-au urat mult succes la apropiatele alegeri locale.

unpr 2 UNPR Craiova: Uneperiștii craioveni, printre craioveni în piețe poze
“Așa cum în fiecare zi suntem prezenți în cartierele orașului, la sfârșitul săptămânii ne întâlnim cu mii de craioveni în piețe, pentru a le prezenta ceea ce am făcut bine pentru oraș și ce ne dorim să facem mai departe. Avem o campanie diferită de cea a contracandidaților, pentru că avem în spatele nostru faptele. Este și motivul pentru care nu venim cu promisiuni și nici nu anunțăm proiecte care nu se pot realiza de la o lună la alta. Avem o strategie de dezvoltare a Craiovei și sprijinim proiectele primarului Antonie Solomon, de a face din Craiova cel mai frumos oraș din România!”, a declarat Teodor Sas, președintele UNPR Craiova.
În întâlnirile din piețe, uneperiștii craioveni au explicat craiovenilor de ce primarul Antonie Solomon are nevoie de un număr cât mai mare de consilieri, care să facă parte din partidul pe care-l reprezintă.
“Pentru a dezvolta Craiova am nevoie de un Consiliu Local puternic, care să ne sprijine proiectele și să nu le pună piedici, așa cum s-a întâmplat în ultima perioadă. Și asta, doar pentru a servi intereselor unor grupări politice care nu mai țin cont de nevoile orașului, ci doar de nevoile personale. Iar Craiova va taxa acest lucru, pe 10 iunie, la vot!”, a declarat Antonie Solomon, candidatul UNPR la funcția de primar al municipiului Craiova.

Departamentul Comunicare UNPR Craiova