UNPR Craiova, în plin proces de “solomonizare”. Sas preşedinte municipal, secondat de restul excluşilor din PDL

unpr 15 martie 4 picnik UNPR Craiova, în plin proces de solomonizare. Sas preşedinte municipal, secondat de restul excluşilor din PDL poze

Viceprimarul Teodor Sas a fost numit în funcţia de preşedinte al UNPR Craiova, iar restul consilierilor locali ex-pedelişti au fost cooptaţi în conducere.

Potrivit unui comunicat al UNPR Dolj, Teodor Sas va fi secondat la conducerea organizaţiei municipale de prim-vicepreşedintele Radu Marin şi de vicepreşedinţii Gheorghe Albastroiu, Doru Marinescu, Iulian Stefanescu si Constantin Ursu, toţi făcând parte din lotul excluşilor din PDL, după ce au votat în februarie varianta de buget a primarului Antonie Solomon.
“Incepand cu data de 02 aprilie 2012, viceprimarul municipiului Craiova, Teodor Sas, va ocupa functia de presedinte al organizatiei municipale UNPR Craiova. Totodata, consilierii Gheorghe Albastroiu, Doru Marinescu, Iulian Stefanescu si Constantin Ursu au fost numiti vicepresedinti ai UNPR Craiova, in timp ce consilierul Radu Marin va ocupa functia de prim-vicepresedinte al organizatiei municipale. 
Functia de presedinte al organizatiei judetene UNPR Dolj este ocupata in prezent de primarul municipiului Craiova, Antonie Solomon”, precizează comunicatul UNPR Dolj.


“Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei da inca odata dovada de responsabilitate si isi alege cei mai buni reprezentanti ai comunitatii, care sa apere interesele craiovenilor. Suntem pregatiti sa oferim cea mai buna echipa de consilieri pentru Craiova, care sa reprezinte orasul si nu interesele personale sau de grup. Noii lideri numiti ai UNPR Craiova s-au alaturat unei echipe foarte bine organizate, unui partid care isi respecta intotdeauna promisiunile, un partid echilibrat, cu respect fata de oameni si interesele lor”, a declarat Antonie Solomon, presedintele UNPR Dolj.