UNPR Craiova dezaprobă “mitingul anti-Solomon” al USL

solomon oprea sandru unpr 017 UNPR Craiova dezaprobă mitingul anti Solomon al USL poze

Uniunea Națională pentru Progresul României (UNPR) Craiova dezaprobă categoric modul în care manifestația de așa-zisă susținere pentru candidatul USL la Primăria Craiova s-a transformat sâmbătă într-un miting – anti Primarul Antonie Solomon.
Este regretabil că efortul USL de a mobiliza aproximativ 3.000 de membri de partid, din toată Oltenia, a fost utilizat doar pentru a jigni Instituția Primarului municipiului Craiova și persoana primarului Antonie Solomon, ales legitim de craioveni în 2008.
Nu este pentru prima dată, în această campanie electorală, când USL Craiova folosește ca armă electorală persoane care vin pentru prima dată în municipiu și care jignesc implicit Capitala Olteniei, demonstrând încă odată, că singurul proiect pe care USL Craiova îl propune alegătorilor este Campania anti-Antonie Solomon.
Uniunea Națională pentru Progresul României (UNPR) Craiova consideră că amenințarea doamnei ministru Rovana Plumb, cităm “Vreau să nu mai existe acest Solomon!’ și catalogarea primarului Craiovei drept “interlop”, aduce o gravă jignire locuitorilor municipiului Craiova și pune într-o imagine extrem de nefavorabilă Guvernul României !
În fapt, toate discursurile membrilor USL din această campanie electorală, dovedesc disperarea cu care grupul de interese din jurul candidatului Olguța Vasilescu luptă să pună mâna pe Primăria Craiova.
Primarul Antonie Solomon mulțumește încă odată celor peste 17.000 de craioveni care l-au susținut la manifestarea publică din 25 mai 2012, dar și celor care își exprimă susținerea în continuare și îi așteaptă la vot, pe 10 iunie!
Uniunea Națională pentru Progresul României respinge o astfel de campanie murdară și se delimitează de astfel de acțiuni, care nu fac decât să păteze imaginea municipiului Craiova, preferând să demonstreze, prin candidatul său, domnul Antonie Solomon, că orașul se dezvoltă prin fapte, nu prin demagogie și promisiuni deșarte.
Departamentul Comunicare UNPR Craiova