UNPR Craiova – Antonie Solomon: “Craiova trebuie să câștige!”

unpr 5 UNPR Craiova   Antonie Solomon: “Craiova trebuie să câștige!” poze

Primarul Craiovei, Antonie Solomon, candidatul UNPR la functia de primar al Craiovei, a declarat vineri, în cadrul unei conferințe de presă, că este extrem de relaxat in aceasta campanie, iar echipa sa are o conduita ireprosabila.
„Acum, ca ne apropiem de data de 10 iunie, vreau sa spun ca suntem extrem de relaxati, avem o conduita ireprosabila. Cei care merg sa comunice cu cetatenii isi vad de treaba lor, promoveaza ideile UNPR si nu intra in balacareala politica, asa cum o fac altii, care sunt specialisti la a injura pe sticla. Eu nu am fost discret, dar oricum nu am fost asa de agresiv cum sunt altii zi de zi. Am considerat ca trebuie sa avem o altfel de atitudine fata de cetateni in aceste momente cand toata lumea promite si minte intr-un stil unic in aceasta Craiova dupa aproape 20 de ani de democratie. Nu vreau sa spun ce am facut si ce voi face, nici sa discut despre adversarii politici, ci vreau sa transmit ca, indiferent de rezultatul alegerilor, Craiova trebuie sa castige, iar cetatenii nu mai trebuie sa mearga spre partidele politice, ci trebuie sa mearga spre lideri, cei care au rezolvat multe din problemele lor”, a spus Antonie Solomon.

unpr 3 UNPR Craiova   Antonie Solomon: “Craiova trebuie să câștige!” poze
Vineri, după-amiază, primarul municipiului Craiova, Antonie Solomon, a participat alături de presedintele UNPR Gabriel Oprea, vicepreședintele Lavinia Șandru si alti lideri ai UNPR, la un miting de sustinere a sa, in cartierul Craiovita Noua, la care au fost prezenti aproximativ douăzeci de mii de craioveni. Mitingul a fost urmat de un spectacol sustinut de cunoscuti interpreti de muzica populara si s-a incheiat cu un spectaculos foc de artificii.

Gabriel Oprea: „Avem o echipă puternică la Craiova!”

Presedintele UNPR, Gabriel Oprea, a declarat, vineri, la Craiova, in cadrul unei conferinte de presa, ca este convins ca actualul primar al Craiovei, Antonie Solomon, va fi reales in functie la alegerile locale, pentru ca este iubit de craioveni si reprezinta un brand in administratie.

unpr 4 UNPR Craiova   Antonie Solomon: “Craiova trebuie să câștige!” poze
“Primarul Antonie Solomon, colegul nostru de partid, este un om iubit in Craiova. Am mers deseori cu el prin oras si am vazut cum este oprit de oameni, am vazut ca este un om iubit si respectat de craioveni. Sunt convins ca va fi ales, fiindca reprezinta un brand atat pentru Craiova, cat si pentru judetul Dolj. Este unul dintre cei mai buni primari din Romania. Si spun asta ca un om care are experienta in administratia publica. Partidul nostru are aici, in Craiova, o echipa serioasa, condusa de domnul primar Solomon si sunt convins ca UNPR, ca partid, in primul rand datorita domnului Solomon, va face un scor bun”, a declarat presedintele UNPR.
Gabriel Oprea a subliniat ca Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei este un partid relativ tanar, dar care a contribuit la stabilitatea Romaniei in perioada de criza.
„Domnul primar Solomon va castiga fara probleme in Craiova si sunt convins ca si la Consiliul Local Craiova va lua un scor bun, deoarece craiovenii au inteles ca are nevoie de o echipa pentru a putea duce proiectele mai departe. La fel cred ca si domnul Dan Paloiu, candidatul nostru la functia de presedinte al Consiliului Judetean Dolj, va lua un scor bun pentru partid. Avem o echipa puternica”, a afirmat liderul UNPR.
Gabriel Oprea a mai spus ca UNPR a votat, in Parlament, guvernul Ponta pentru a asigura stabilitatea tarii intr-un moment critic. “UNPR, ca partid care si-a propus ca obiectiv strategic asigurarea stabilitatii Romaniei – si am demonstrat acest lucru – a dat votul de incredere guvernului, pentru ca Romania avea nevoie sa fie guvernata, Romania are nevoie de stabilitate politica si sa putem depasi aceasta criza economica mondiala”, a declarat liderul progresist.
El a amintit ca UNPR are un protocol de colaborare cu PSD, care a fost respectat pana acum, PSD votand proiectul de lege initiat de UNPR privind taxarea marilor averi.
In ceea ce priveste votul uninominal, Gabriel Oprea a precizat ca UNPR a sustinut intotdeauna respectarea dorintei romanilor, exprimata prin referendum, privind reducerea numarului de parlamentari si uninominal pur. “In momentul in care participi la o cursa si castigi trebuie sa primesti primul loc. Nu este etic, nu este normal ca, de pe locul doi sau trei, sa primesti mandatul de parlamentar in fata celui care a castigat competitia. Din acest punct de vedere am votat si consider ca este corect uninominalul pur”, a afirmat Gabriel Oprea.