Universitatea din Craiova: Târgul de Crăciun Winterland – 2014

 

Universitatea din Craiova anunță cu bucurie că luni, 15 decembrie 2014, Târgul de Crăciun Winterland va reveni în holul clădirii centrale (str. A.I. Cuza, nr. 13). Deschiderea oficială a evenimentului, dedicat sărbătorilor de iarnă și organizat cu scop caritabil, va avea loc la ora 11.00.

Winterland se află la cea de-a patra ediție și, ca în fiecare an, propune vizitatorilor achiziționarea de aranjamente naturale și decorațiuni specifice sărbătorilor, iar fondurile adunate în urma acestui eveniment vor fi donate micuței Ambra Maria Chirculescu, care luptă cu o malformație gravă, respectiv atrezie de esofag (o parte din esofag lipsește), hidronefroză bilaterală și extrasistole la inimă.

La realizarea exponatelor de la Winterland au contribuit studenţii Facultăţii de Agricultură şi Horticultură, specializarea Peisagistică, coordonați de conf. Carmen Micu și Manuela Manda, cărora li s-au alăturat patru tineri cu dizabilități de auz de la Liceul Tehnologic Special ˶Beethoven˝ din Craiova.

De asemenea, în deschiderea Târgului de Crăciun va avea loc și un program de colinde, susținut de Corala Academică a Filarmonicii Oltenia.

Winterland va fi deschis până pe 19 dcembrie.

 

 

    Biroul de Presă