Universitatea din Craiova: Săptamâna recrutării francophone

 

« Saptamana recrutarii francophone“, un eveniment organizat sub inaltul patronat al GADIF (Grupul Ambasadelor, Delegatiilor si Institutelor francofone in Romania).

 

Franco-jobs.com are placerea sa va informeze ca evenimentul « Saptamana recrutarii francofone » care va avea loc in perioada 11-16 martie 2013 la Bucuresti cu ocazia lunii francofoniei, va fi organizat sub inaltul patronat al GADIF (Grupul Ambasadelor, Delegatiilor si Institutelor francofone in Romania).

Conferinta de deschidere din 11 martie se va desfasura in prezenta inaltilor reprezentanti ai GADIF, ai institutiilor francofone din Romania dintre care OIF si Institutul Francez, si a directorilor marilor companii francofone. Aceasta ceremonie de deschidere care va avea loc in sala Aula Magna din ASE incepand cu orele 10:00, are ca scop prezentarea diferitelor evenimente propuse de Franco-jobs.com si partenerii sai cu ocazia acestei saptamani consacrate insertiei profesionale a francofonilor din Romania.

Grupul Ambasadelor, Delegatiilor si Institutelor francofone in Romania (GADIF) are ca scop apararea si promovarea limbii franceze ca limba comuna, a valorilor ei (diversitatea culturala, lingvistica, drepturile omului etc.) si intensificarea sinergiilor intre activitatile membrilor ei in Romania. De asemenea, grupul GADIF acorda « Premiul GADIF » unei personalitati care a contribuit, prin domeniul ei de activitate, la promovarea limbii franceze si a valorilor acesteia aparate de catre Francofonie. In activitatea sa, GADIF se bucura de pretiosul sprijin al Autoritatilor romane, in special cel al Ministerului Afacerilor de Externe, al Ministerul Culturii precum si cel al Ministerului Educatiei nationale.