Un singur candidat pentru postul de administrator public al municipiului Craiova

preda Un singur candidat pentru postul de administrator public al municipiului Craiova poze

La concursul de proiecte de management pentru ocuparea postului de administrator public al orașului, organizat de primăria Craiova, s-a înscris o singură persoană. 

Este vorba de Radu Preda, al cărui nume a mai fost vehiculat în trecut pentru ocuparea funcției, devenită vacantă după transferul lui Gheorghe Nedelescu la Complexul Energetic Oltenia.

Radu Preda a condus până la ora actuală două dintre regiile subordonate consiliului local municipal Craiova, RAADPFL și RAT Craiova, ambele perioade de directorat fiind exercitate în mandatul primarului Lia Olguța Vasilescu. Anterior a fost consilier județean și, pentru o scurtă perioadă, șef al Direcției Județene de Cultură.

În plan politic, Radu Preda este pesedist, ocupând funcția de secretar general al PSD Craiova, el făcând parte din lotul PRM, venit în râdul social-democraților la pachet cu Lia Olguța Vaslescu, în 2007.

Potrivit calendarului postat pe site-ul primăriei Craiova, evaluarea proiectului de management va avea loc în perioada 10-11 februarie.