Un nou scandal mocneşte la Ansamblul “Maria Tănase” – Petrică Mîţu Stoian personajul principal

oana bica autism Un nou scandal mocneşte la Ansamblul Maria Tănase   Petrică Mîţu Stoian personajul principal poze

Spectacolul organizat marţi, 2 aprilie, de Ansamblul Folcloric “Maria Tănase” a fost, aşa cum ne-am obişnuit, unul reuşit. Sute de spectatori au dat curs invitaţiei lansate de Oana Bică, managerul ansamblului, şi au participat la acţiunea de binefacere de la Teatrul Liric “Elena Teodorini”. Amintim că spectacolul a fost organizat pentru susţinerea copiilor cu autism din cadrul Asociaţiei “Dincolo de autism”, banii obţinuţi din bilete ajungând la copiii cu deficienţe. Chiar dacă atmosfera a fost incendiară, spectatorii aplaudând frenetic ori de câte ori perferaţii lor cântau o melodie, unii dintre ei prinzându-se chiar în hore şi sârbe, un singur element a lipsit pentru ca spectacolul să fie cu adevărat încununat de succes. Unul dintre reprezentanţii de marcă ai muzicii populare, Petrică Mîţu Stoian, nu a participat la spectacol. Asta în ciuda faptului că numele său era cap de afiş alături de îndrăgita interpretă Niculina Stoican. La finele spectacolului, oamenii prezenţi în sală s-au arătat extrem de revoltaţi că Mîţu Stoian nu a venit să îi încânte, cum face de fiecare dată. “Mă da nu trebuia să vină şi Mîţu? Eu am venit mai mult pentru el. E şi pentru Niculina dar mie el îmi place. Îşi bătu joc de noi nu vezi!”, spunea unul dintre spectator, la ieşirea din sală. Motivul pentru care Petrică Mîţu Stoian nu a mai cântat în spectacolul umanitar “De la suflet pentru suflet” rămâne, până astăzi, un mister. Nici chiar şefa sa de la Ansamblul “Maria Tănase” nu a găsit o justificare pentru absenţa lui.

“Până în momentul de faţă nu pot să precizez motivele pentru care colegul nostru Petrică Mîţu Stoian nu a venit la spectacol. Deşi a confirmat în nenumărate rânduri prezenţa, motiv pentru care a şi fost anunţat oficial că va participa, la ora la care trebuia să intre în scenă nu a apărut. Din păcate până în prezent nu am reuşit să comunic cu dânsul pentru a afla motivul”, a precizat Oana Bică.

Speculaţii pentru a justifica lipsa lui Petrică Mîţu Stoian au început deja să apară. Gurile rele spun că interpretul nu mai este mulţumit de colaborarea cu Ansamblul “Maria Tănase”, motiv pentru care ar dori să înterupă orice legătură cu acesta, alţii susţin în schimb, că leafa primită nu îi mai este de ajuns şi face presiuni pentru o mărire şi nu în ultimul rând, unii cârcotaşi sunt de părere că Petrică Mîţu Stoian pur şi simplu a plecat să se relaxeze într-o ţară exotică. Noi nu ne dăm cu părerea! Suntem singuri că îndrăgitul interpret a avut motive solide pentru care nu a apărut la spectacolul umanitar. Aşteptăm cu nerăbdare să le cunoaştem şi noi şi fanii săi.