UFL: Şeitan e Satana, Dracul Gol

prefectura UFL: Şeitan e Satana, Dracul Gol poze

Sindicaliştii de la Forţa Legii îl consideră pe ministrul Muncii, Mihai Şeitan, drept “Satana, dracul gol”. Aceste “alese” sentimente le-au fost inspirate de ultima întâlnire cu primarii organizată la prefectura Dolj pentru a lămuri Ordin comun, nr. 32/42 din 15 ianuarie 2010, emis de miniştri Şeitan şi Vlădescu. 

“Mai întîi, ministrul Muncii, Mihai Seitan, împreuna cu cel al Finantelor, Sebastian Vladescu, au emis un Ordin comun, nr. 32/42 din 15 ianuarie 2010, prin care au încercat sa puna lumina în aplicarea acestei legi, punînd administratiilor locale în gura calusul directiilor generale de finante publice si trezoreriilor, dar si al fostelor directii ale muncii, rebotezate în agentii de prestatii (anti)sociale. Pentru musulmani, “Seitan” înseamna “Satana”. Tradus în româneste, pentru salariatii din primarii, Seitan, actualul vremelnic ministru al Muncii, este Satana, Dracul curat. Prin agentiile lui de la judete, va urmari consiliile judetene si primariile mai ceva ca Securitatea lui nea Nicu, slujbasii Seitanului avînd sarcina de a da în gît la Curtea de Conturi toti primarii mai acatarii care ar îndrazni sa tina cu angajatii si sa nu le taie din drepturi atît cît ar dori domnia Sa. Satana…
…Care, luni, a mai introdus în Guvern un proiect, ce avea sa devina Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 1 / 2010, prin care a mai reglementat o data aplicarea art. 30 din legea cadru, mentinînd pe mai departe incoerenta legii si confuzia oamenilor. Ironia sortii, ministerul domnului Seitan avea sa introduca în dezbaterea Comisiei de Dialog Social de la nivelul ministerului proiectul de lege la trei zile dupa ce fusese adoptat de Guvern, spre… stupoarea sindicatelor”, precizează un comunicat al Uniunii Forţa Legii, care consideră instruirea de azi de la prefectura Dolj, drept un bâlci.