UCV: Workshop CEPOS 4 “Integrarea în Uniunea Europeană: accesul la fondurile europene și implicarea cetățenilor”

Workshop CEPOS  4 “Integrarea în Uniunea Europeană: accesul la fondurile europene și implicarea cetățenilor”

Centrul de Studii Politice Post-Comuniste (CEPOS – Specializarea Științe Politice) și Departamentul de Științe Sociale din cadrul Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Sociale organizează joi, 26 februarie 2015, la Amfiteatrul Drăgan (sala 444, clădirea centrală a Universității din Craiova, str. A. I. Cuza, nr. 13), începând cu ora 13:00, workshop-ul intitulat „Integrarea în Uniunea Europeană: accesul la fondurile europene și implicarea cetățenilor”.  

Evenimentul este organizat în cadrul CEPOS Public Series Events 2014/2015, apelul de participare fiind deschis tuturor studenților, elevilor și cadrelor didactice interesate.

În prima parte a evenimentului, vor fi susţinute prelegeri de către invitaţi din mediul socio-profesional pe tema propusă a workshop-ului (accesul la fondurile europene și comunicarea în spațiul public; programe de finanțare regională; inițiativa și implicarea cetățenilor la nivel regional), iar în cea de-a doua parte, reprezentanți ai mediului de consultanță juridică îi vor familiariza pe voluntarii CEPOS cu pașii ce trebuie urmați în vederea înființării unui ONG/ firmă.

Pentru mai multe detalii și informații, accesați CEPOS Facebook

https://www.facebook.com/pages/Center-of-Post-Communist-Political-Studies-CEPOS/485957361454074?fref=photo

 

 

BIROUL DE PRESĂ