UCV: Trei studente ale Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport din Craiova, medaliate cu aur și argint la Campionatul European de tenis de masă de la Ekaterinburg

 

Conducerea Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii din Craiova are deosebita plăcere să anunţe că trei studente ale facultăţii au reprezentat România la Campionatul European de tenis de masă de la Ekaterinburg, Rusia, unde au obţinut medalii de aur şi argint. Astfel, jucătoarea de tenis de masă,  Elizabeta Samara a câştigat, duminică, 4 octombrie, medalia de aur în proba de simplu la Campionatul European de la Ekaterinburg. În plus, E. Samara a câştigat şi medalia de argint cu Naţionala României la tenis de masă, din care fac parte şi studentele Bernadette Szocs şi Cristina Hîrîci.

Şi la proba de dublu, Elizabeta a avut o comportare meritorie obţinând medalia de argint alături de Giorgiana Pota din Ungaria.

Elizabeta Samara are 26 de ani, este multiplă campioană europeană la dublu feminin şi dublu mixt, iar în Rusia a câştigat primul ei titlu european la simplu. Ea este în anul 2, la studii universitare master, specializarea „Performanță în sport”, la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport.

Bernadette Szocs este studentă în anul 2 la studii universitare licenţă, specializarea „Educație fizică și sportivă”, iar Cristina Hîrîci este în anul 2, la studii universitare master, specializarea „Performanță în sport”.

Suntem mândri de rezultatele excepționale ale studențior noștri, adevărați ambasadori ai României și, implicit, ai Universității noastre.

 

 

 

BIROUL DE PRESĂ