UCV: Stagii de practică pentru studenţii din anii terminali la compania Spirit Circuits

Universitatea din Craiova deschide invitaţia de lansare a unui nou proiect în cadrul căruia se oferă stagii de practică pentru studenţii din anii terminali la compania Spirit Circuits parte a grupului “SCL PCB Solutions Group Limited”. Astfel, se pot înscrie studenţii în anii 3-4 de nivel licenţa şi anii 1-2 la nivel masterat de la următoarele facultăţi şi specializări: Automatică, Calculatoare şi Electronică Mecanică, Inginerie Electrică, Informatică industrială, Matematică şi Informatică, Ingineria şi Managementul Sistemelor Tehnologice sau Ştiinţe.

Cei interesaţi pot depune, în perioada 20 octombrie – 20 noiembrie, o scrisoare de motivatie şi un CV pe adresa recruitment@spiritcircuits.com. Candidaţii care vor fi selectaţi vor susţine un interviu în perioada 1 decembrie – 30 ianuarie. Stagiul se va desfăşura pe o perioadă de 5 luni.

 

Studenţii şi masteranzii care vor să obţină detalii despre stagiul de practică o pot face mâine, la ora 12:00 la Sala Albastră a Universităţii din Craiova. (Clădirea centrală, str. A. I. Cuza, nr. 13)

 

 

Spirit Circuits, parte a grupului “SCL PCB Solutions Group Limited”, este una dintre cele mai inovative companii producătoare de Circuite Imprimate din Marea Britanie

 

 

 

 

 

 

BIROUL DE PRESĂ