UCV: Spectacolul intitulat „Et ma mère: je crois que c’est moi” cu și de Claire DESPIERRES de la Université de Bourgogne

 

Conducerea Departamentului de Arte din cadrul Universităţii din Craiova are deosebita plăcere să vă invite marți, 27 octombrie 2015, la ora 17:00, la Sala Studio (str. Transilvaniei nr.1) pentru a vedea spectacolul intitulat „Et ma mère: je crois que c’est moi” cu și de Claire DESPIERRES de la Université de Bourgogne, Dijon, Franța, decor: Véronique TORNATORE, machiaj: Adrian TÎRCĂ și Costinela UNGUREANU, costume: Costinela UNGUREANU. Spectacolul este realizat de prof.univ.dr. Alexandru BOUREANU, are o durată de 1h05 şi este o coproducție alături de Compagnie les Cracheurs d’encre, Dijon, France și Asociația Dimanche Craiova.

Claire DESPIERRES este conferențiar dr. la Universiatea Bourgogne, absolventă a Conservatorului de muzică – canto, specializată în lingvistica textului teatral, cu o amplă experiență universitară și artistică, autor a numeroase texte și monoloage de teatru, reprezentate le scenele din Paris, Avignon sau Craiova.

 

Informații suplimentare la sediul Departamentului de Arte, str. Transilvaniei, nr.1, tel. 0251.413.085.

 

BIROUL DE PRESĂ