UCV: Program de internship pentru viitorii ingineri ai Adrem Invest

 

  

 

Adrem Invest şi Universitatea din Craiova vor organiza un program de intership pentru studenţii şi masteranzii Facultăţii de Inginerie Electrică. Prezentarea programului de Internship va avea loc joi, 22 mai 2014, ora 14:00, în Aula AK1 a Facultaţii de Inginerie Electrică. La eveniment, participanţii vor afla informaţii despre companie, despre programul de internship, prezentare ce va fi urmată de o sesiune de Q & A.

Astfel, studenţilor şi masteranzilor li se oferă oportunitatea de a pune în practică şi dezvolta cunoştinţele dobândite în timpul studiilor. Scopul proiectului este de a descoperi tineri cu viziune şi ambiţie în care Adrem Invest să investească prin transferul de knowledge de la managerii cu experienţă care activează în prezent, formând, astfel, viitorii manageri ai companiei.

Candidaturile (CV + Scrisoare de Intenţie) vor fi depuse exclusiv online, pe www.adrem.ro, la secţiunea Cariere, nume post  PRIMUL PAS ÎN CARIERĂ, în perioada 22 mai – 10 iunie.

Adrem Invest este companie românească orientată către inovaţie şi specializată în ingineria tehnologică. Alcătuită din 4 divizii: Ingineria Proceselor, SCADA & Automatizări, Servicii Integrate şi Energii Verzi, cu o cifră de afaceri de peste 50  de milioane de euro şi 897 angajaţi în 2013, Adrem Invest oferă soluţii tehnologice inovatoare care eficientizează activitatea companiilor partenere.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm vizitaţi www.adrem.ro.

 

BIROUL DE PRESĂ