UCV: International Study Day

Universitatea din Craiova în parteneriat cu DAAD (Deutscher Akademischer Austausch Dienst – Serviciul German de Schimb Academic), British Council, Fulbright Commision şi Education USA, organizează miercuri, 22 aprilie 2015, între orele 10:00 şi 15:00, în Sala Albastră a Universităţii din Craiova și Holul Central (sediul central, str. A.I. Cuza, nr. 13) evenimentul intitulat International Study Day.

 

Evenimentul este destinat tuturor celor interesaţi de studiile de cercetare din străinătate, dar şi acelor persoane care doresc să afle mai mult despre oportunităţile şi provocările unui stagiu în Germania, SUA sau Marea Britanie.

 

International Study Day  facilitează accesul la informațiile despre instituţiile care oferă aceste stagii de pregătire, informații avizate și permanent actualizate privind condiții de studiu și cercetare, posibilități de finanțare și certificate de limbă acreditate.

 

Lansat în 2012 ca proiect comun al patru instituții de prestigiu, German Academic Exchange Service (DAAD), British Council și Fulbright Commission și Campus France, International Study Day s-a bucurat în fiecare an de un real succes, fiind prezent în peste 15 centre universitare și înregistrând peste 2.500 de vizitatori. Tradiții și culturi academice diferite, filosofii educaționale orientate spre excelență, toate au un singur obiectiv: un public informat, care decide în cunoștință de cauză!

 

 

BIROUL DE PRESĂ