UCV: Franco Jobs la Sala Albastră – Locuri de muncă pentru studenţii francofoni

universitate craiova UCV: Franco Jobs la Sala Albastră   Locuri de muncă pentru studenţii francofoni poze

Marți, 9 aprilie 2013, începând cu ora 9.00, are loc la Sala Albastră, Clădirea Centrală a Universităţii din Craiova, evenimentul “Franco Jobs- Locuri de muncă pentru studenţii francofoni şi francofili”.
Franco Jobs este un eveniment organizat la nivel naţional de Lectoratele de Limba Franceză din România. Aflat la cea de-a doua ediţie la Universitatea din Craiova, Franco Jobs se va desfăşura anul acesta sub forma unor ateliere de inserţie profesională, organizate de Lectoratul de Limba Franceză, în colaborare cu Departamentul de Relaţii cu Mediul Socio-Economic şi Cultural, Centrul de Consiliere şi Orientare Profesională şi Departamentul de Relaţii Internaţionale ale Universităţii din Craiova.
Prin intermediul acestui eveniment se doreşte facilitarea dialogului dintre tinerii absolvenţi de studii francofone şi agenţii de recrutare, în vederea consilierii lor şi pentru prezentarea unor propuneri de oferte de locuri de muncă adaptate pregătirii profesionale a participanţilor.
La Franco Jobs vor lua parte reprezentanţi ai site-ului de recrutare www.franco-jobs.com, dar şi angajatori din toate domeniile de activitate din regiunea Oltenia aflaţi în căutarea de personal francofon.
DEPARTAMENTUL DE PRESĂ