UCV / FEEA: Colaborare cu compania Deloitte. Ofertă de job-uri pentru studenţii economiști craioveni

feea ucv.jpg UCV / FEEA: Colaborare cu compania Deloitte. Ofertă de job uri pentru studenţii economiști craioveni poze

Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor din cadrul Universităţii din Craiova a dezvoltat colaborări cu mai multe firme private, în vederea instruirii, perfecţionării, dar şi angajării studenţilor. În acest sens, compania Deloitte şi-a prezentat luni, 14 aprilie 2014, oferta de job-uri pentru studenţii Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor din cadrul Universităţii din Craiova. Evenimentul a avut loc la Sala Albastră a Universitătţii din Craiova, de la sediul central str. A.I.Cuza, nr.13.

Reprezentanţii companiei, Andreea Zoescu – Senior Manager şi Simona Gardea – Junior Coordinator Human Resources, i-au introdus pe studenţii economişti în atmosfera uneia din companiile multinaţionale de top la nivel global, unul dintre “The big four” în domeniul consultanţei, managementului financiar şi auditului. Compania angajează anual aproximativ 50 de juniori pe care îi formează pentru o carieră de excepţie în domeniul financiar. Cerinţele pentru angajare încep cu o situaţie academică de top şi continuă cu o cunoaştere de nivel superior a limbii angleze, abilităţi de comunicare, dar şi cunoştinţe tehnice solide în domeniul financiar-contabil.

photo 1 UCV / FEEA: Colaborare cu compania Deloitte. Ofertă de job uri pentru studenţii economiști craioveni poze

Este pentru prima dată când Deloitte îşi prezintă oferta studenţilor craioveni, dar Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor are în vedere dezvoltarea colaborării printr-o serie de evenimente adresate studenţilor şi care vor veni în completarea procesului de recrutare.

Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilora inițiat luni, 14 aprilie colaborarea si parteneriatul cu Kirchhoff Romania. Acest parteneriat cuprinde practica studenţilor – licenţă şi master – obligatorie/ facultativă, implicarea managerilor companiei în actualizarea curriculei, prezenţa acestora în cadrul activităţilor de predare/seminarizare cu scopul de a prezenta aplicaţii şi studii de caz studenţilor, colaborarea în organizarea şi derularea unor evenimente de prezentare a companiei şi a oportunităţilor oferite.

 

BIROUL DE PRESĂ