UCV: Conferinţa Internaţională în Inginerie Mecanică – ICOME 2013

Facultatea de Mecanică, Universitatea din Craiova în calitate de organizator, sub egida Academiei Române, secţia de Ştiinţe Tehnice are deosebita plăcere de a vă anunţa desfăşurarea Conferinţei Internaţionale în Inginerie Mecanică

International Conference of Mechanical Engineering
ICOME 2013
editia a II-a
16 – 17 mai 2013

Bucurându-se de un deosebit pestigiu ştiinţific şi de participare naţională şi internaţională remarcabilă, şi a doua ediţie îşi propune să confere cadrul necesar specialiştilor din mediul universitar, cercetare şi zona tehnică de profil pentru dezbaterea soluţiilor specifice problemelor teoretice şi practice, explorând împreună oportunităţile dezvoltării de noi cercetări în domeniul Ingineriei Mecanice.
Lucrările ştiinţifice, elaborate de autori din România, Europa şi Statele Unite ale Americii, se vor dezbate în cadrul manifestărilor ce vor fi dedicate secţiunilor: Automobile şi tractoare, Ingineria civilă, Mecanică aplicată şi sisteme mecatronice, Materiale şi sisteme de fabricaţie, Modelare şi simulare în ingineria mecanică, Sisteme de management şi producţie, respectiv Transporturi şi trafic.
Deschiderea oficială a manifestărilor ştiinţifice prilejuite de „International Conference of Mechanical Engineering”, ICOME 2013, va avea loc joi, 16 mai 2013 orele 1200 în Sala Albastră a Universităţii din Craiova în prezenta membrilor comunităţii academice craiovene şi a invitaţilor din ţară şi străinătate.
Un eveniment deosebit, cu o încărcătura remarcabilă pentru Facultatea de Mecanică din Craiova va fi ocazionat de decernarea titlului de Doctor Honoris Causa domnului Profesor universitar doctor inginer Ernst von Lavante, specialist de renume mondial al Universităţii Essen-Duisburg din Germania. Ceremonia va preceda Conferinţa Internaţională în Inginerie Mecanică ICOME 2013 şi se va desfăşura în Sala Albastră a Universităţii din Craiova în data de 16 mai 2013, începând cu ora 1000.

Susţinerea lucrărilor ştiinţifice se va desfăşura pe secţiuni joi 16 mai 2013 începând cu orele 1600 şi vineri 17 mai 2013 începând cu ora 900.
Preşedintele Conferinţei Prof. univ. dr. ing. Nicolae Dumitru

Pentru informaţii suplimentare: http://www.mecanica.ucv.ro/ViataAcademica/Conferinte/ICOME2013/icome2013.html