UCV: Admitere la studii masterale

banner ucv 1 UCV: Admitere la studii masterale poze

 

Universitatea din Craiova organizează în perioada 01-22 septembrie 2016, Admiterea pentru anul academic 2016-2017, la studii universitare Master, la cele 12 facultăți din structura acesteia: Facultatea de Agronomie, Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică, Facultatea de Drept, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, Facultatea de Educație Fizică și Sport, Facultatea de Horticultură, Facultatea de Inginerie Electrică, Facultatea de Litere, Facultatea de Mecanică, Facultatea de Teologie, Facultatea de Științe, Facultatea de Științe Sociale.

În total, sunt scoase la concurs 1630 de locuri la buget, 12 locuri pentru cetățenii rromi și 1940 la taxă.

La majoritatea domeniilor, admiterea se va face prin concurs de dosare. Pentru unele specializări, candidații trebuie să susțină probe scrise sau interviu.

Calendarul, tematica de concurs şi bibliografia pentru probele scrise se găsesc afişate pe paginile oficiale ale fiecărei facultăţi

Oferta educaţională poate fi vizualizată şi pe site-ul www.ucv.ro, dar şi pe site-ul fiecărei facultăți.

Cel mai mare centru universitar din sud-vestul României, Universitatea din Craiova pune la dispoziţie studenţilor o infrastructură de pregătire şi cercetare de ultimă generaţie, precum și parteneriate extrem de solide cu mediul socio-economic şi cu cel academic internaţional.

 

Biroul de presă al Universității din Craiova