TURNEUL VAMA NECONVENȚIONAL AJUNGE VINERI LA CRAIOVA 

 

VAMA NECONVENTIONAL CRAIOVA TURNEUL VAMA NECONVENȚIONAL AJUNGE VINERI LA CRAIOVA  poze

CENTRUL DE ECHITAȚIE CRAIOVA ESTE LOCUL INEDIT ÎN CARE TRUPA VAMA VA CONCERTA PE 13 AUGUST

Trupa Vama ajunge vineri, 13 august la Craiova. Concertul face parte din cel mai mare turneu național al unei trupe din România în 2021, VAMA Neconvențional. Locația aleasă de trupă pentru concert este Centrul de Echitație R&R din Craiova. 

 

 Vama va concerta începând cu ora 21:00, însă fanii trupei sunt invitați de la ora 16:00 să participe și la activitățile conexe care se vor întâmpla în perimetrul evenimentului. Cei care vor ajunge în zonă vor putea să petreacă timpul de până la concert într-o atmosferă de vacanță pigmentată cu diverse activități, mâncare gustoasă, târguri diverse, open sound-check Vama si discuții cu formația adresate celor care vor să înceapă o carieră în muzică sau expoziții diverse. 

 

Înființat în anul 2015, după doar o jumătate de an de construcţii într-o bază modernă ecvestră, Centru de echitatie R&R se doreşte a fi un loc unde iubitorii de cai pot veni să se relaxeze, să se plimbe călare pe câmp sau prin pădure, să înveţe să călărească sau doar să-i privească pe alţii, savurând o ceaşcă de cafea aromată sau ascultând muzică. Cursurile de echitatie sunt efectuate cu antrenori dedicați, iar caii sunt din rasele Frizian, Tinker, Gypsy Vanner, Lipitan și ponei potriviți atât pentru specificul de câmpie al zonei, cât și pentru călăreți începători și pentru copii.

 

Astfel, trupa Vama își propune să creeze comunități de o zi în jurul muzicii care ne leagă pe toți.

 

Tudor Chirilă, solist VAMA: ,,De foarte mult timp nu am mai fost la Craiova și ne dorim să ajungem, pentru că știm că acolo există un public Vama care nu a avut parte de concerte în ultima vreme. La Craiova avem și amintirea unor concerte foarte reușite. Craiova este un oraș important pentru noi, este un oraș cu teatru național de care mă leagă amintirea multor spectacole extraordinare și cred că în Craiova există un public tânăr care e foarte doritor să vadă un concert Vama. Să vedem dacă așteptările mele se vor confirma, dar ceva îmi spune că așa va fi.”

 

Probele de sunet vor începe la ora 17:00, iar publicul prezent la Centrul de Echitație R&R din Craiova va avea acces la ele.  După probe, fanii vor putea să discute cu formația despre muzică în general, despre cum încep o carieră de muzician sau tot felul de tips&tricks care să-i ajute să-și facă din pasiune meserie.

 

După Craiova, trupa Vama se îndreaptă spre alte locații inedite din România:

 

  • TIMIȘOARA, SÂMBĂTĂ, 14 AUGUST, FABER COMMUNITY
  • CLUJ-NAPOCA, VINERI, 20 AUGUST, PARCUL MUZEULUI ETNOGRAFIC ,,ROMULUS VUIA”
  • SIBIU, SÂMBĂTĂ, 21 AUGUST, MUZEUL ASTRA
  • IAȘI, VINERI, 27 AUGUST, SENZORIA (ZONA DE AGREMENT CIRIC)
  • SINAIA, SÂMBĂTĂ, 28 AUGUST, COTA 2000

 

Biletele sunt disponibile pe www.entertix.ro  și www.iabilet.ro la următoarele prețuri:

– Early Bird (primele 300 bilete/locatie): 49 lei Acces General
– Sales: 79 lei Acces General 

 

Conform normelor în vigoare date de autoritățile române, evenimentul este disponibil atât pentru fanii vaccinați, cât și pentru cei care pot prezenta un buletin de testare rapidă efectuat în ziua evenimentului sau un test PCR cu rezultat negativ în ultimele 72 de ore. Aceștia trebuie să vină cu certificatele de vaccinare/testare printate. Eventualele modificări legislative vor fi comunicate ulterior de către organizatori.

 

Conform ORDINULUI nr. 3.245/1.805/2020 completat la 20.05.2021, minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel. Trebuie doar să fie posesori ai unui bilet valabil și pot intra la concert. 

Trupa Vama este formată din Tudor Chirilă – voce, Eugen Caminschi – Chitară, Gelu Ionescu – claviaturi, Lucian Clopo – tobe, Dan Lucian – bas.

Evenimentul este organizat de Agenția de Vise. Partenerii media sunt PRO TV Plus, Voyo, KISS FM și REPUBLICA, iar comunicarea este asigurată de agenția The Plan Communication. 

De asemenea Turneul Vama Neconvențional este prezentat de: George. Primul banking inteligent, Inovație BCR și Kaufland și este susținut de: Finlandia Vodka, AQUA Carpatica, Renault România.