Turcan: Uneori mi-e și rușine să mai deschid televizorul. În spațiul public suntem aproape ca vai de noi

pnl dolj 23 Turcan: Uneori mi e și rușine să mai deschid televizorul. În spațiul public suntem aproape ca vai de noi poze

Prezentă ieri la alegerile din organizația PNL Dolj, președintele interimar al liberalilor, Raluca Turcan, a susținut implicarea aleșilor locali ai partidului în structurile de conducere și a deplâns, totodată, prestația purtătorilor de mesaj lansați „pe sticlă” de PNL.

„Am promis la Sibiu că orimul lucru pe care îl voi face când voi ajunge la decizie va fi să aduc toți primarii în biroul de decizie. Așa am funcționat, cu toți primarii, cu toți aleșii locali în biroul de decizie și asta e o soluție să-i ținem alături de noi și să-i determinăm să lupte și la parlamentare așa cum au luptat pentru ei la locale. E o soluție pe care o voi susține în continuare când se va pune problema modificării statutului. Și, odată așezată această soluție, mai trebuie să ne uităm la un lucru: Oameni buni, cine vorbește pentru PNL. Cine? Câți vorbesc pentru PNL. Sunt ei oare convinși și cred în valorile PNL. Sunt ei oare determinați să convingă și pe alții să se uite cu încredere spre noi? În spațiul public suntem aproape ca vai de noi! Uneori mi-e și rușine să mai deschid televizorul. Însă avem potențial”, a spus Raluca Turcan, în fața delegaților la CCJ al PNL Dolj.