Trupa de teatru Face Act aduce „Scufița Roșie” pe scena de la Casa de Cultură a Studenților Craiova

 

faceact ccs craiova 2 Trupa de teatru Face Act aduce „Scufița Roșie” pe scena de la Casa de Cultură a Studenților Craiova poze

Trupa de teatru Face Act vă invită marți, 27 mai la Casa de Cultură a Studenților Craiova , ora 20:00, la piesa de teatru „Scufița Roșie”.

Reprezentarea va pune în scenă povestea Scufiței în secolului XXI. Aceasta va avea o serie de întorsături ale acțiunii, iar lupii vor căpăta un chip uman.

Prin acest spectacol se  dorește atragerea  atenției asupra realității cotidiene precum și asupra pericolelor sociale la care suntem expuși.

Scufita Rosie Trupa de teatru Face Act aduce „Scufița Roșie” pe scena de la Casa de Cultură a Studenților Craiova poze

„Nu este un spectacol pentru copii, este un spectacol cu un mesaj puternic, legat de traficul de persoane, în care lupul capătă chip uman și sperăm să-i punem pe gânduri pe spectatori, mai ales pe spectatoare, asupra riscurilor la care se expun în societatea de azi. Spectacolul se va desfăşura marti 27 mai, de la ora 20:00, în sala mare a Casei de Cultură a Studenţilor Craiova. Intrarea este liberă și este recomandată persoanelor peste 16 ani”, a precizat Mirela Găman, coordonatoarea Face Act.

faceact ccs craiova 1 Trupa de teatru Face Act aduce „Scufița Roșie” pe scena de la Casa de Cultură a Studenților Craiova poze

Piesa de teatru se va desfășura în regia Mirelei Găman, iar din distribuție vor face parte: Ștefania Făgețeanu, Viorel Buică, Mihaela Pătran, Radu Saizu, Iulia Ene, Ana Erhan, Andrei Răduică, Ioana Goga, Alina Amon și Andrei Belu.