Trei zile de distracție, alături de Radio Oltenia Craiova!

 

 roc Trei zile de distracție, alături de Radio Oltenia Craiova! poze

Radio România Oltenia Craiova organizează, în perioada  5 – 7 iunie 2019, un complex de manifestări  aniversare, cu ocazia împlinirii a 65 de ani de la înființare.

 

       

În zilele de 5 și 6 iunie, pe Baza sportivă a Liceului Tehnologic Gerge Bibescu, din Craiova, se va desfășura campionatul de fotbal “CUPA # ROC65”!  Patru licee, 4 echipe de fotbal, o competiție ce are loc în cadrul seriei de manifestări ROC 65, organizată de Radio Oltenia Craiova, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Dolj. Pe teren se vor înfrunta echipele de fotbal ale Colegiilor Naționale Ștefan Velovan și Gheorghe Chițu și ale Liceelor Tehnologice George Bibescu și Transporturi Căi Ferate Craiova.

 

Miercuri, 5 iunie, de la ora 18.00, în Piața Frații Buzești, va răsuna muzica minorităților din Oltenia. Spectacolul ”Conviețuiri” aduce laolaltă ritmuri rome, macedonene, albaneze și grecești cărora li se alătură călușul românesc. Vor participa ansamblurile folclorice: Gipsy Band, Sonțe, Serenada, Irini, Ansamblul Folcloric ”Ghiocelul” și Ceata Călușarilor din Cezieni, jud. Olt.

 

Concertul aniversar ”ROC 65” reunește joi, 6 iunie, cele mai cunoscute trupe și artiști craioveni. De la ora 20.00, în Piața Frații Buzești urcă pe scenă David Pokker,

Oldschool Band, Sorina Bică & Mash-up Band , No Antidote, Cătălin Glăvan – alias Koleroo&Cel Acid.

 

Vineri, 7 iunie, de la ora 17.00, Casa Studenților este gazda folclorului autentic. Spectacolul ”65 de ani de radiofolclor”   reunește interpreți de marcă din Oltenia: Maria Ghinea, Mariana Ionescu – Căpitănescu, Roberta Crintea, Gheorghe Roșoga, Simona Dinescu,  Zorina Bălan, Petrică Mâțu Stoian, Ileana Lăceanu, Alina Moți Drăghia, Cătălin Pandurescu și Maria Rotaru.  Soliștii vor fi acompaniați de Orchestra Ansamblului Folcloric ”Maria Tănase”. Intrarea la spectacol este liberă, în limita locurilor disponibile.