Trei craioveni au intrat în finala „Campionatului Național de Grătar Golden Brau”

golden Trei craioveni au intrat în finala „Campionatului Național de Grătar Golden Brau” poze

Golden Brau a organizat weekend-ul acesta, la Craiova, a 5-a etapă a „Campionatului Național de Grătar”. Pasionații de grătar s-au întâlnit sâmbătă și duminică în Parcarea Hipermarketului Real și au format echipe de maxim 4 persoane pentru a se înscrie în marea competiție și pentru a se întrece în măiestria preparării grătarului. Câștigătorii finalei locale de la Craiova sunt: Ionuț Dumitru, Gabriela Daniela Stuparu și Nicolae Valeriu Rîcu. Cei trei participanți și-au demonstrat priceperea în pregătirea celor mai bune rețete de grătar, calificându-se în Marea Finală de la București din 21-22 iulie.

Campionatul Național de Grătar Golden Brau” a început pe 19 mai la București și se va desfășura și în alte două orașe din țară: Galați și Cluj. Marea Finală va avea loc la București în weekendul 21 – 22 iulie 2012, iar echipa câștigătoare va primi marele premiu de 5.000 euro. În prima zi de weekend, la Craiova au fost înscrise 24 de echipe, însă doar 6 dintre acestea au reușit să convingă juriul, calificându-se în finala locală, organizată duminică. Alături de ei, în competiție au participat și echipe formate din jurnaliști, bloggeri și cititori ai blogurilor.

Campania “Campionatul Național de Grătar Golden Brau” este promovată pe diverse canale media online și offline, cu un accent puternic pe social media. Consumatorii Golden Brau pot viziona spotul pe posturile de televiziune și pot afla informații de ultima oră despre competiție pe website-ul www.goldenbrau.ro și pe pagina oficială de Facebook a mărcii: http://www.facebook.com/GoldenBrau.

Iată-ne ajunși la Craiova, în a 5-a etapă a Campionatului Național de Grătar Golden Brau. Ne continuăm drumul pentru că ne-am propus ca și vara aceasta să aducem marca Golden Brau cât mai aproape de consumatori și să demonstrăm că întotdeauna o bere limpede și rece ca gheața precum Golden Brau desăvârșește rețeta. Îi așteptăm pe toți iubitorii de bere, de grătar și de voie bună să ni se alăture pe toată perioada competiției și să își susțină concurenții în lupta pentru Marea Finală“, spune Paul Markovits, Marketing Director HEINEKEN România.

Principalele criterii pe baza cărora echipele participante au fost evaluate au fost: creativitatea, îmbinarea gusturilor preparatelor cu cel al berii Golden Brau și prezentarea inedită a platoului. Juriul, format din Maestrul berar Mircea (Teo Corban), Expertul bucătar Cristi Oprea și prezentatorul Emil Mitrache, a ales echipa „Music Grill”, care va merge în Marea Finală de la București din 21-22 iulie.

Pe durata celor două zile de concurs de la Craiova, pe lângă spectacolul culinar în aer liber, cei prezenți au avut parte și de alte surprize: au putut urmări diverse momente artistice, de acrobație și un concert susținut de trupa lui Mihai Mărgineanu.