Tragedie la Liceul “Arghezi”: Un elev a murit înjunghiat – video

arghezi Tragedie la Liceul Arghezi: Un elev a murit înjunghiat   video poze

Incidentul a avut loc în jurul prânzului, iar făptaşul a fost prins de poliţişti în două ore, după apelul la 112.

La Craiova a fost expediat de urgenţă şi ministrul de Interne Traian Igaş, trimis la faţa locului de premierul Emil Boc. “Primul-ministru Emil Boc a avut o discutie telefonica cu ministrul Administratiei si Internelor,Traian Igas,pe tema incidentului de la Liceul “Tudor Arghezi” din Craiova. Seful Executivului a cerut ministrului Traian Igas sa se deplaseze de urgenta la Craiova si sa monitorizeze personal mersul anchetei. Primul-ministru Emil Boc considera ca aceasta situatie este deosebit de grava si cere toleranta zero fata de infractori si infractionalitate. Premierul solicita autoritatilor maxima responsabilitate in gestionarea acestui caz”, preciza un comunicat al Guvernului.
Până să ajungă la monitorizare ministrul, făptaşul fusese deja prins de poliţiştii craioveni şi dat pe mâna procurorilor, aşa că Igaş s-a mulţumit în conferinţa de presă de la IPJ Dolj să mulţumească tuturor celor implicaţi în rezolvarea cazului şi să constate că numărul violenţelor a crescut în Craiova în ultima perioadă, citând din statistici.

igas fatuloiu badea ipj dolj Tragedie la Liceul Arghezi: Un elev a murit înjunghiat   video poze

Alături de Igaş s-a aflat la conferinţa de presă şi secretarul de stat din MAI Dan Fătuloiu, prezent la Craiova încă de dimineaţă pentru discuţii cu poliţiştii craioveni. De menţionat că toţi reprezentanţii MAI care au apărut în faţa presei au refuzat să dea detalii despre împrejurările în care s-a produs crima de la “Arghezi”, şeful IPJ Dolj Nicuşor Badea comunicând doar ora la care s-a produs incidentul, respectiv ora la care a fost identificat făptaşul, plus faptul că de caz se ocupă acum procurorii.