TRADEM: „TĂRÂMUL ÎNTUNECAT” – tragicomedie a vieții de zi cu zi. Premieră la Craiova – 17 Martie ora 18:00

„TĂRÂMUL ÎNTUNECAT” – tragicomedie a vieții de zi cu zi. Premieră la Craiova – 17 Martie ora 18:00. Un mediumetraj în viziunea contemporană a regizorului coordonator Gheorghe Preda, director de imagine Cătălin Corneanu.

Proiectul „Atelier de Creație Artistică – Actorie Film” a debutat pe 1 Martie la Casa de Cultură „Traian Demetrescu” cu un workshop timp de 4 zile unde a fost creat și stabilit scenariul împreună cu cei 10 participanți aleși de regizorul coordonator al atelierului.

Nouă subiecți cu nouă povești de viață, asistați de un psihoterapeut, se destăinuie.

Dependența de consum în societatea contemporană transformă individul, îl alienează, îl conduce către situații limită.

Acest proiect al Casei de Cultură „Traian Demetrescu” și-a propus să aducă cea de-a 7-a Artă la Craiova oferind șansă celor interesați de acest domeniu să descopere tainele actoriei de film prin cursuri teoretice și practice intensive, să trăiască experiența unui actor de cinema.

Acest produs cultural va putea fi vizionat pe data de 17.03.2019 la Departamentul de Arte Craiova sala „Aula Buia” din Complex Agronomie, str. Transilvaniei nr. 1,  Craiova,  începând cu ora 18:00.

De la ora 18:40 va rula și filmul de mediu metraj „Casting Oltenia” o reușită artistică a Casei de Cultură „Traian Demetrescu” în urma Atelierului de Creație Artistică –  Actorie Film din 2018.

Vă așteptăm,

intrarea liberă!