TRADEM: Festivalul Naţional “Gala Cântecelor de Iarnă”

 

Asocitia CLUB ARTI si Casa de Cultura “Traian Demetrescu” in colaborare cu Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Dolj, Radio Oltenia Craiova si Liceul de Arta “Marin Sorescu” organizeaza duminica, 20 ianuarie 2013, Festivalul National “GALA CANTECELOR DE IARNA” –editia a IV-a.
Evenimentul are ca scop descoperirea de noi talente si promovara acestora la nivel national si international, precum si promovarea cantecelor cu tema „Iarna si sarbatorile de iarna” si a colindelor.
In concurs vor participa 45 de copii si tineri din intreaga tara impartiti pe 6 categorii de varsta si pe 4 sectiuni: Interpretare solisti, Interpretare Campioni, Interpretare grup vocal si Creatie .
Jurizarea va fi facuta de persoane calificate (compozitori, profesori muzica, interpreti, laureati ai editiilor precedente). Presedintele juriului va fi compozitorul Claudiu Bulete. Din juriu vor face parte si castigatorii trofeelor pe grupe si a marelui trofeu din anii precedenti.
Evenimentiul va avea loc la Liceul de Arta “Marin Sorescu” incepand cu ora 11.00 cand va avea loc concursul. De la ora 16.00 va avea loc Gala si festivitatea de premiere.
In gala vor evolua in recital Irina Ionescu –Bucuresti, castigator al marelui premiu in 2011 si Catinca Popa- Bucuresti, Maria Rosculete-Craiova , Larisa Dinca-Ramnicu-Valcea, castigatoare ale trofeelor pe grupe de varsta si formatiile de dans ale Clubului ARTI (dans Indian, tiganesc si hip-hop).

Director festival,
Dana Neagoie