TRADEM: 2-9 august Expoziție de fotografie „City Stock Craiova 2019” Craiova coolturală!

2-9 august Expoziție de fotografie „City Stock Craiova 2019”

Craiova coolturală!

Descoperirea valorilor culturale locale, prin promovarea artiștilor și a mediului unde comunitatea activează, a fost obiectivul principal al proiectului Rezidența culturală „City Stock Craiova 2019”.

Afiș expozitie citystock AO TRADEM: 2 9 august Expoziție de fotografie „City Stock Craiova 2019”  Craiova coolturală! poze

Anul acesta Casa de Cultură „Traian Demetrescu” a invitat 4 artiști fotografi din orașul Craiova care timp de 5 zile au reușit în stil personal să valorifice creativ zona urbană cu ajutorul artei fotografice. Tema de anul acesta a fost: „Street view” (vedere din stradă).

Pentru a oferi publicului o varietate culturală permanentă Casa de Cultură „Traian Demetrescu” pune în practică această inițiativă într-un program coerent de dezvoltare a creațiilor organizând o expoziție colectivă de fotografie a celor patru artiști implicați în proiect: Bogdan Dănescu, Cristi Floriganța, Cătălin Corneanu și Orlando Edward.

Această expoziție de fotografie cu tematică de interes general se va desfășura în perioada 2-9 august la Casa de Cultură „Traian Demetrescu” la Galeria Vollard.

Vernisajul este programat pe 2 august 2019, ora 19:00.

Intrarea liberă!

Vă așteptăm cu drag!