TNC: DE NERATAT! ULTIMELE REPREZENTAȚII CU SPECTACOLUL RINOCERII, de Eugène Ionesco, regia Robert Wilson

DE NERATAT! ULTIMELE REPREZENTAȚII CU SPECTACOLUL RINOCERII, de Eugène Ionesco, regia Robert Wilson
Teatrul Național Marin Sorescu vă propune să vizionați un spectacol unic, debordant prin magia montării, dar și prin reflecția asupra destinului uman în vremuri de cumpănă: „RINOCERII˝, de Eugène Ionesco, autor francez de origine română, în regia marelui artist vizual și dramaturg american Robert Wilson. Spectacolul s-a bucurat de un deosebit succes la public, ca și în mediile teatrale – o realizare de prim rang a unui creator aclamat pe marile scene ale lumii, autor al unor creații care au schimbat paradigma teatrului mondial.
Rinos Craiova TNC: DE NERATAT! ULTIMELE REPREZENTAȚII CU SPECTACOLUL RINOCERII, de Eugène Ionesco, regia Robert Wilson poze

Cel mai important proiect teatral derulat în ultimii ani în România a fost concretizat grație unei munci de echipă care a adunat la Craiova în jurul lui Wilson specialiști în teatru din Austria, Franța, Germania, Canada, Italia, Polonia, SUA, România.
Ultimele reprezentații la Craiova vor fi prezentate după următorul program:
–         JOI, 18 iunie, de la ora 19,00
–         VINERI, 19 iunie, de la orele 18,00, respectiv 20,30.
–         Biletele se găsesc la agenția teatrului sau online, pe siteul www.tncms.ro
–         Prețurile biletelor: categoria I-a: 50 de lei, categoria a II-a: 40 de lei, categoria a III-a: 30 lei.
–        Pentru detalii despre spectacol, accesați linkul http://tncms.ro/piesa.php?p=62

–         Promoții pentru achiziționarea biletelor în condiții avantajoase pot fi accesate pe website-ul www.tncms.ro
„Noua punere în scenă de către Robert Wilson la Teatrul Naţional din Craiova este un triumf. Wilson este un pictor, un arhitect şi un artist al scenei vizuale. Are un auz fin pentru genul de muzică ce se repetă în minte la mult timp după ce s-a oprit în difuzoare. Producţia a avut numeroase momente vizuale şi auditive memorabile, dar pentru mine, cea mai impresionantă trăsătură a fost caracterizarea echipei de actori de la Craiova. Fiecare actor a oferit o vinietă personală care a fost amuzantă, precisă, şi cu un simţ al ritmului interior ce dădea impresia unui dans viu.”
John Elsom, revista SpectActor