Tinerii din UNPR Craiova – acţiune de ecologizare de 1 Mai

unpr Tinerii din UNPR Craiova   acţiune de ecologizare de 1 Mai poze

Zeci de tineri din Oganizatia municipala Craiova a Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei au fost angrenati luni, 30 aprilie 2012 si in dimineata zilei de 01 mai 2012, in ample actiuni de ecologizare a zonelor verzi din Padurea Bucovat, malul Jiului, Lacul Tancodrom, Centura de Nord a Craiovei. Scopul acestor actiuni a fost acela de a-i constientiza pe cei care vor iesi de 1 Mai in zonele  impadurite din imediata apropiere a municipiului Craiova, de importanta mentinerii unui mediu curat.

“Am dorit, ca atunci cand craiovenii vor veni la iarba verde, ei sa gaseasca zone curate si am lasat in urma noastra placute prin care i-am indemnat sa pastreze orasul curat, daca Iubesc Craiova!. Suntem convinsi ca mesajul nostru civic va avea efectul scontat” , a declarat Valentin Voiculescu, presedintele Organizatiei de tineret a UNPR Craiova.

In urma actiunilor de luni, din cele patru zone intens tranzitate de craioveni in zilele de sarbatoare, a fost colectat un camion de resturi menajere, pet-uri si alte tipuri de ambalaje aruncate la intamplare sau abandonate.

“Incurajez orice astfel de actiuni care fac din Craiova si din imprejurimile sale o metropola europeana si sprijin orice initiativa care poate aduce un plus de frumos orasului. Asa cum eu iubesc Craiova si imi place sa vad un oras curat, asa sunt convins ca si concetatenii mei vor sa avem grija impreuna de cetatea in care traim!”, a declarat primarul municipiului Craiova, Antonie Solomon, despre actiunea tinerilor uneperisti.