Teatrul pentru Copii și Tineret “Colibri”: Păpușile craiovene trec Oltul. Expoziție de scenografie la Slatina

papusi.jpg  Teatrul pentru Copii și Tineret “Colibri”: Păpușile craiovene trec Oltul. Expoziție de scenografie la Slatina poze

     Teatrul pentru Copii și Tineret “Colibri” organizează în parteneriat cu Muzeul Județean Olt expoziția de scenografie Cartea, Păpușa, Povestea,cu ocazia Zilei Internaționale a Muzeelor. Vernisajul va avea loc vineri, 16 mai, ora 11:00, la Galeria ARTIS din Slatina.  Expoziția va fi deschisă până la 1 iunie 2014, fiind o premieră absolută și pentru orașul Slatina.

Teatrul “Colibri”a primit invitația Muzeului Județean Olt de a prezenta la Slatina expoziția Cartea, Păpușa, Povestea grație succesului de care aceasta s-a bucurat la Festivalul Internațional de Arta Animației “EuroMarionete” de la Arad, fiind o premieră pentru acest oraș și de-a lungul celor 15 ediții de festival. Păpușile și marionetele din spectacolele “Colibri” au fost mărturii ale istoriei de 65 de stagiuni a Teatrului “Colibri”.

În cadrul acestei expoziții, deschisă la Librăria Scienta din Arad, în perioada 5 – 11 mai 2014, s-au lansat cărți de teatru, s-au susținut workshop-uri cu păpușari și marionetiști. Expoziția s-a bucurat de apreciere atât din partea arădenilor, cât și a participanților la Festivalul Internațional “EuroMarionete”, sute de vizitatori trecându-i zilnic pragul.