Teatrul pentru copii şi tineret “Colibri” le propune copiilor o vacanţă cu spectacole

     

 

 

         Luni şi miercuri, 3 şi 5 noiembrie, în Sala studio, de la ora 11:00, vor vedea Cheiţa fermecată, spectacol-atelier realizat de Rodica Prisăcaru în colaborare cu actorul Mugur Prisăcaru, ce deschide publicului poarta spre universul magic al păpuşilor care dau grai poveştilor la teatru. Micii spectatori află că sunt mari povestitori, îşi întâlnesc personajele preferate din reprezentaţii precum Fata babei şi fata moşneagului sau Punguţa cu doi bani, descoperă tehnici de mânuire şi tipuri de păpuşi.

autobuzul cu papusi 1 Teatrul pentru copii şi tineret “Colibri” le propune copiilor o vacanţă cu spectacole poze

         Marţi şi joi, 4 şi 6 noiembrie, se pune în mişcare Autobuzul cu păpuşi, de data     aceasta pentru copiii care nu s-au plimbat niciodată cu el şi nici nu au văzut spectacolul

La bulivar, birjar! La bulivar! Vor face călătoria prin Craiova, alături de celebrele personaje din schiţele lui I. L. Caragiale, Bubico şi D-l Goe, copii de la Clubul Piticilor, Clubul Soroptimist Internaţional Craiova şi elevi din comuna Cârcea, în baza parteneriatelor semnate cu Teatrul “Colibri”. Reprezentaţia La bulivar, birjar! La bulivar! este o adaptare de Daniel Mirea, cu actorii: AllaCebotari, Emanuel Popescu, Alis Ianoş, Adriana Ioncu, Oana Stancu, Ionica Dobrescu, Iulia Cârstea, Daniel Mirea.

 

 

PENTRU ACESTE REPREZENTAŢII PREŢUL BILETULUI ESTE 4 LEI/PERS.