Teatrul pentru Copii şi Tineret “Colibri”, invitat la Festivalul Internațional de Animație “Gulliver” de la Galați!

Teatrul “Colibri” prezintă marți, 11 noiembrie, spectacolul Prințul Broască, în cadrul Festivalului Internațional de Animație “Gulliver”, organizat de Teatrul Dramatic “Fani Tardini” – Secția Păpuși “Gulliver” din Galați.

 

Reprezentația Prințul Broască, dramatizare de Veselin Boidev după Frații Grimm, în regia lui Todor Valov, scenografia și costumele Stefka Kyuvlieva, cu păpuși confecționate de Peter Cekunov, Ganka Kirilova și Aurelia Sadovska, îi are în distribuție pe actorii: Cosmin Dolea, Oana Stancu, Adriana Ioncu, Alis Ianoș.

Spectacolul Prințul Broască a fost distins în 2013 cu Premiul pentru cea mai bună interpretare, acordat actriței Adriana Ioncu, și cu Premiul pentru scenografie, oferit Stefkăi Kyuvlieva, la cea de-a XII-a ediție a Festivalului Internațional al Teatrelor de Păpuși și Marionete “Puck” de la Cluj-Napoca.

 

„Prințul Broască este o poveste despre importanţa, responsabilitatea şi consecinţele promisiunilor personale, un spectacol amuzant, vivace, comic, în stilul operei bufe, totul acompaniat de muzica clasică şi vitală a lui W.A.Mozart” – Todor Valov, regizor.