Teatrul Colibri: week-end cu spectacole și Noaptea muzeelor

 

Sâmbătă, 18 mai 2019, la ora 18:00 aflăm povestea Rățușca cea urâtă, de H. Ch. Andersen, în spectacolul regizat de Todor Valov, cu scenografia semnată de Stefka Kyuvlieva, muzica Elena Metodieva, cu actorii:   Oana Stancu, Emanuel Popescu, Alla Cebotari, Ionica Dobrescu, Adriana Ioncu, Iulia Cârstea, Rodica Prisăcaru, Mugur Prisăcaru, Daniel Mirea.

 

Tot sâmbătă, 18 mai 2019, între orele 19:00 – 01:00, craiovenii sunt așteptați la prima ediție a evenimentului Noaptea muzeelor la Teatrul Colibri, care le propune o călătorie prin istoria de 70 de ani a Teatrului de păpuși din Craiova, o istorie ce unește anii teatrului cu vârstele copilăriei. Teatrul Colibri se va transforma pentru câteva ore într-o galerie cu exponate (păpuși, elemente de decor, recuzită, costume, fotografii, afișe), care s-au regăsit în spectacolele din repertoriu sau au însuflețit Muzeul „Memoria păpușilor jucate“, primul de acest fel din România, premiat UNITER. Nu vor lipsi jocurile și culorile, surprizele și provocările, întâlnirile cu actorii, confruntările, în cele mai nebănuite locuri ale teatrului, cu personaje din spectacole, emoția mânuirii păpușilor, curiozitatea descoperirii diverselor tipuri de păpuși. Ultima destinație a călătoriei va fi expoziția foto #InstaCraiova – ediția a IV-a, ce are ca tematică jungla urbană. Evenimentul Noaptea Muzeelor la Teatrul Colibri este totodată un discret omagiu pentru Eustațiu Gregorian, primul scenograf al teatrului de păpuși craiovean, personalitate internațională a scenografiei, creator de stil și estetici în teatrul românesc de animație.

 

Duminică, 19 mai 2019, la ora 11:00 este programat spectacolul Alis în lumea păpuşilor, scenariul şi regia Iulia Cârstea, scenografia Eustaţiu Gregorian, muzica Alexandru Iosub, cu actorii: Alis Ianoş, Iulia Cârstea, Oana Stancu, Daniel Mirea, Emanuel Popescu.

 

Preţ bilet: 7 lei sau 10 lei, în funcţie de categoria locului. Biletele se pot procura de la Agenţia Teatrului Colibri, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 13:00 şi 16:00 – 19:00, iar duminica, în intervalul 10:00 – 13:00.

 Reamintim că, după ora începerii spectacolului, accesul în sală nu mai este permis.

 

Vă așteptăm cu drag!