Teatrul Colibri, la final de Stagiune 2018 / 2019, cu personaje de poveste și noi provocări pentru Festivalul Puppets Occupy Street 

 

 

 

Spectacolele „Gogoașa și Năzdrăvanul Petrișor“ și „Invitație la joacă“ animă week-end-ul care închide stagiunea la Teatrul pentru copii și tineret Colibri Craiova.

 

Gogoașa și Năzdrăvanul Petrișor își dau întâlnire cu publicul sâmbătă, 15 iunie 2019, la ora 18:00, în spectacolul adaptare după povești populare rusești, cu scenariul și regia semnate de Alla Cebotari, pe care o regăsim și în distribuție alături de actorii Emanuel Popescu și Daniel Mirea. Scenografia este creată de Iulia Goanță, iar muzica de Alin Macovei – Moraru.

 

Duminică, 16 iunie 2019, ora 11:00 este rezervată pentru Invitație la joacă, un spectacol vesel, interactiv, cu vestitul Zdreanţă, de şi în regia Alexandrei Davidescu, scenografia Eustaţiu Gregorian, coloana sonoră Alin Macovei – Moraru, cu actorii Iulia Cârstea, Daniel Mirea, Alis Ianoş.

 

Biletele se pot procura de la Agenţia Teatrului Colibri, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 13:00 şi 16:00 – 19:00, iar duminica în intervalul 10:00 – 13:00.

Preţ bilet: 7 lei sau 10 lei, în funcţie de categoria locului.

Reamintim că după ora începerii spectacolului accesul în sală nu mai este permis.

 

Finalul stagiunii nu înseamnă și vacanță pentru Teatrul Colibri, ci motoare turate pentru ediția REvolution, cea cu numărul 6, a Festivalului Puppets Occupy Street, care se va desfășura ca în fiecare an în perioada 25 august – 1 septembrie. Și această ediție va transforma străzile Craiovei, timp de 8 zile, în scene pentru diversitatea, provocările și curiozitățile acestui univers fascinant pe care festivalul îl promovează: arta animației.

 

Vă mulțumim pentru bucuria de a fi trăit împreună o stagiune cu povești și personaje dragi  și vă așteptăm cu drag la Festivalul Puppets Occupy Street, 25 august – 1 septembrie, Craiova 2019!