Teatrul Colibri dezvăluie, în week-end, Povestea flașnetarului

foto Povestea flasnetarului Teatrul Colibri dezvăluie, în week end, Povestea flașnetarului poze

 

Teatrul pentru copii și tineret Colibri Craiova prezintă, la sfârșitul acestei săptămâni, Povestea flașnetarului, un spectacol de și cu Geo Dinescu și Marin Fagu, muzica: Marin Fagu și Kevin MacLeod. Povestea începe în fantasticul tărâm al zânelor, unde totul era minunat până când un tată, speriat că-și va pierde fiica la o vârstă destul de fragedă, face un gest necugetat, care îl condamnă să-și trăiască restul vieții în tărâmul oamenilor.

 

Povestea Flașnetarului este un spectacol pentru toate vârstele, cu un puternic impact emoțional datorită poveștii unui tată și a fiicei sale care ajung să facă gesturi nesăbuite din prea multă iubire.“ (Geo Dinescu, actriță)

 

„Este un spectacol muzical, în doi actori, cu text original, cu păpuși compuse cu corpul actorilor, care ajung la rândul lor să mânuiască alte păpuși.“ (Marin Fagu, actor)

 

Prima reprezentație a spectacolului Povestea flașnetarului este programată sâmbătă, 18 iulie 2020, ora 18:00, pe esplanada Teatrului Colibri, iar cea de-a doua va putea fi văzută duminică, 19 iulie 2020, la ora 11:00, la Teatrul de Vară din Parcul Nicolae Romanescu.

 

Accesul la reprezentații este gratuit și se face exclusiv în limita locurilor disponibile în spațiile special amenajate pentru public, respectând măsurile și regulile pentru prevenirea răspândirii COVID-19: purtarea obligatorie a măștii (medicală/nonmedicală) pe toată durata reprezentațiilor, distanțarea de 2 m dintre locuri și măsurarea temperaturii înainte de intrarea la spectacole.

 

Mulțumim Primăriei Municipiului Craiova și colegilor de la Opera Română Craiova pentru sprijin în susținerea spectacolelor noastre la Teatrul de Vară din Parcul Nicolae Romanescu, precum și S.C. Salubritate Craiova pentru dezinfectarea spațiilor de joc și a celor destinate publicului. De asemenea, mulțumim pentru promptitudine forțelor de ordine: Inspectoratul de Jandarmi „Mihai Bravul“, Poliția Locală, Inspectoratul de Poliție Județean Dolj, ISU Dolj.

 

În caz de vreme nefavorabilă (ploaie, vânt puternic) spectacolele vor fi anulate!