Teatrul Colibri Craiova: Week-end sub semnul premierei absolute “Eu sunt Shakespeare”

 

Week-end sub semnul premierei absolute Eu sunt Shakespeare și dăruit cu Invitație la joacă, la Teatrul pentru Copii şi Tineret “Colibri”.

Sâmbătă, 5 aprilie, de la ora 18.00, publicul este așteptat la premiera spectacolului Eu sunt Shakespeare, de Alina Nelega, în regia lui Gavril Cadariu, cu scenografia semnată Oana Micu (costume, păpuși) și Tiberiu Toitan (decoruri).

Flyer Shakespeare A5 fata Teatrul Colibri Craiova: Week end sub semnul premierei absolute Eu sunt Shakespeare  poze

Clipele de magie, de fantastic, pline de culoare și umor sunt aduse în scenă de actorii: Alla Cebotari, Cosmin Dolea, Oana Stancu, Mugur Prisăcaru, Daniel Mirea, Emanuel Popescu, Ionica Dobrescu, Rodica Prisăcaru, Adriana Ioncu și Alis Ianoș.

Flyer Shakespeare A5 verso Teatrul Colibri Craiova: Week end sub semnul premierei absolute Eu sunt Shakespeare  poze

Pentru duminică, 6 aprilie, de la ora 11:00, Teatrul “Colibri” are pentru copii pregătită Invitație la joacă, reprezentație interactivă, sub semnul veseliei, cu celebrul Zdreanță, de și în regia Alexandrei Davidescu. Scenografia spectacolului este o creație a maestrului Eustațiu Gregorian, iar coloana sonoră este realizată de Alin Macovei-Moraru. Din distribuție fac parte actorii: Iulia Cârstea, Daniel Mirea, Alis Ianoș.