Taximetrist săltat lângă prefectură după ce a luat un agent pe capotă

taxi prefectura 1 Taximetrist săltat lângă prefectură după ce a luat un agent pe capotă poze

Un taximetrist craiovean a fost reţinut în urmă cu câteva minute în centrul Craiovei de agenţii poliţiei locale după ce le-a accidentat un coleg. 

La operaţiunea petrecută lângă sediul prefecturii Dolj, au luat parte şi city managerul Gheorghe Nedelescu şi purtătorul de cuvânt al primăriei Craiova, Ionuţ Pârvulescu, aflaţi în trafic în momentul altercaţiei.

taxi prefectura Taximetrist săltat lângă prefectură după ce a luat un agent pe capotă poze

Potrivit reprezentanţilor poliţiei locale craiova, unul dintre agenţii locali l-a depistat pe taximetrist staţionat în intersecţia de la Pallace şi i-a cerut actele, moment în care şoferul a pus maşina în mişcare şi l-a accidentat pe polţist. Colegii acestuia l-au oprit însă la câţiva metri mai încolo, lângă Palatul Administrativ, taximetristul fiind încătuşat şi predat secţiei 1 a Poliţiei Craiova.

taxi ridicari Taximetrist săltat lângă prefectură după ce a luat un agent pe capotă poze

“Taximetristul a fost prins şi încătuşat de agenţii noştri, iar apoi a fost predat poliţiştilor de la Secţia 1 pentru investigaţii. Din primele date, se numeşte Josceanu Liviu Ionuţ şi spune că lucrează pe taxi de aproximativ o lună de zile. El este cercetat acum pentru ultraj. Agentul nostru dă acum declaraţii la Secţai 1, urmând ca apoi să fie transportat la spital pentru investigaţii medicale”, a declarat directorul Poliţiei Locale Craiova, Tavi Mateescu.

taximetrist politia locala Taximetrist săltat lângă prefectură după ce a luat un agent pe capotă poze