Taxa de parcare rezidențială pentru anul viitor, în dezbatere publică

parcare muzeu arta.jpg Taxa de parcare rezidențială pentru anul viitor, în dezbatere publică poze
Prima strigare pentru taxele locale. Taxa de parcare rezidențială pentru anul viitor, în dezbatere publică

Proiectul pentru stabilirea taxelor și impozitelor locale din 2020 a intrat în dezbatere publică. Documentul postat pe site-ul Primăriei Craiova prevede în premieră și cuantumul taxei de parcare rezidențială, pe care edilii intenționează să o introducă de anul viitor, la un cuantum de la dublu la cvadruplul actualei taxe pe parcare percepută craiovenilor.

Proiectul privind stabilirea nivelului taxelor și impozitelor locale a fost postat pe 19 august pe portalul de internet al municipalității craiovene, reprezentanții primăriei așteptând propuneri și sugestii până la începutul lunii următoare, ceea ce înseamnă că documentul ar putea ajunge la votul consilierilor locali la ședința ordinară din septembrie. „Persoanele fizice sau persoanele juridice interesate pot depune propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, până la data de 06.09.2019, la Centrul de Informaţii pentru Cetățeni din cadrul Primăriei Municipiului Craiova, str A.I. Cuza nr. 7, prin fax: 0251.411.561, e-mail: consultarepublica@primariacraiova.ro”, se arată în postarea de pe site-ul municipal.

Primăria ne tratează neîncrederea cu indexare

Toate taxele și impozitele locale sunt supuse indexării anuale, cu rata inflației, se arată în proiectul redactat de reprezentanții primăriei, dările către municipalitate urmând să crească, în 2020, cu 4,6 la sută, printre motivele furnizate de edilii figurând și creșterea încrederii cetățenilor și mediului de afaceri.

INTEGRAL IN INDISCRET