VIDEO / Tăriceanu, ex-premier şi judecător în timpul liber: Primarul Craiovei a fost condamnat pe drept! Ai furat, ai fost condamnat, te duci la plimbare

usl olguta prioteasa tariceanu 030 VIDEO / Tăriceanu, ex premier şi judecător în timpul liber: Primarul Craiovei a fost condamnat pe drept! Ai furat, ai fost condamnat, te duci la plimbare poze

Ex premierul liberal Călin Popescu Tăriceanu a scos o perlă cât el de mare la conferinţa de presă de azi a USL, când a povestit presei despre “primarul condamnat al Craiovei”. 

Cunoscut ca automobilist pasionat, Tăriceanu pare să aibă probleme serioase în postura de pieton, reuşind astăzi performanţa să calce într-o pereche de străchini nou-nouţe.

Tăriceanu l-a luat la ochi pe primarul în funcţie, despre care pare convins că a fost deja condamnat. Asta deşi, cu toată perioada de arest preventiv din 2010, Antonie Solomon este până la ora actuală doar trimis în judecată, nicidecum condamnat.

“Mi se pare inadmisibil această atitudine de toleranţă a unora faţă de primarul în funcţie. Am întâlnit această situaţie şi la Bacău, în 2004, când despre Sechelariu se spunea “Domne’ o fi mai şi furat, dar a şi făcut câte ceva”. Un primar care fură nu fură de la Dumnezeu, ci din taxele şi impozitele locale plătite de cetăţeni, deci e ca şi cum i-ar băga mâna la propriu fiecăruia în buzunar. Nu există un grad până la care să poţi tolera, ca cetăţean, asemenea fapte. Ai furat, ai fost condamnat, te duci la plimbare, te ocupi de altceva. Această atitudine faţă de primarul în funcţie mi se pare inadmisibilă. Nu cred că am auzit în România vreo opinie cum că ar fi fost vreo eroare judiciară în cazul primarului Craiovei. A fost condamnat pe drept. Trebuie să avem toleranţă zero faţă de asemenea fapte”, a declarat, senin, Tăriceanu.