TÂRGUL DE CRĂCIUN CRAIOVA 2022 – Criterii de participare pentru comerț stradal în căsuțe/truckuri, în perioada 11 noiembrie 2022 – 8 ianuarie 2023

TÂRGUL DE CRĂCIUN CRAIOVA 2022

Criterii de participare pentru comerț stradal în căsuțe/truckuri, în perioada 11 noiembrie 2022 – 8 ianuarie 2023

Primăria Craiova va readuce magia sărbătorilor de iarnă în perioada 11 noiembrie 2022 – 8 ianuarie 2023.

 

Ediția din acest an a Târgului de Crăciun de la Craiova, votat în topul celor mai frumoase târguri din Europa, își propune să aducă în prim plan produse inedite de sezon, dar și momente artistice speciale, dedicate atât celor mai mici, cât și adulților.

 

Astfel, persoanele care doresc să participe, ca expozant/comerciant, la zona /zonele de comerț stradal din perioada sărbătorilor de iarnă Craiova 2022 pot fi entități juridice, precum: SRL, PFA, PFI, IF, II, Asociații, Organizații Neguvernamentale, precum și persoane fizice (pentru produsele realizate de meșteri populari, pentru produsele alimentare primare).

Înscrierea se realizează prin completarea unui singur formular de înscriere – vezi mai jos (atât pentru persoane fizice, cât și pentru entități juridice), în forma transmisă public de către autoritatea publică locală și prin transmiterea tuturor documentelor solicitate de către autoritate.

 

Înscrierile se pot face până pe data de 31.08.2022, la Registratura Primăriei Craiova – str. Târgului nr. 26 sau la adresa de email: primariamunicipiuluicraiova@gmail.com, cu mențiunea ”Solicitare înscriere comerț stradal, pentru perioada sărbătorilor de iarnă 2022”.

Acte și informații necesare înscrierii și obținerii Acordului pentru ocuparea temporară a domeniului public:

 

 

Activitățile comerciale se vor desfășura în următoarele locații: Piața Mihai Viteazu și Centrul Vechi – Piața Frații Buzești (pentru căsuțe), Piața William Shakespeare – esplanada Teatrului Național Marin Sorescu (pentru truckuri).

 

 

 

IMPORTANT!

Înscrierea entităților juridice (SRL, PFA, PFI, IF, II, Asociații, Organizații Non-guvernamentale) sau persoanelor fizice, după caz, se realizează pentru ocuparea unui singur loc/spațiu de expunere și comercializare, niciuna dintre entitățile enumerate mai sus neavând posibilitatea de a solicita mai multe locuri/căsuțe/truckuri pentru același tip de produs comercializat.

 

La ediția din acest an, autoritatea locală recomandă comercianților selectați pentru Târgul de Crăciun de la Craiova, să utilizeze logo-ul evenimentului pe ambalajele produselor pe care le comercializează. Logo-ul va fi pus la dispoziție de către autoritatea locală în format vectorial, imediat după finalizarea procedurii de selecție și poate fi imprimat monocrom (personalizare 1 culoare 1 poziție) pe orice fel de ambalaj, precum pungi/plase, pahare, cutii, meniuri etc., în funcție de disponibilitatea fiecărui comerciant.

 

Mai multe detalii privind criteriile de participare, tipul produselor permise spre comercializare, tariful de participare, programul de desfășurare, valabil pe toată durata evenimentului, pentru comerțul stradal în căsuțe/truckuri, în perioada 11 noiembrie 2022 – 8 ianuarie 2023, pot fi regăsite accesând următorul link:

 

https://www.primariacraiova.ro/ro/a/1852/criterii-de-participare–pentru-comer%C8%9B-stradal-%C3%AEn-c%C4%83su%C8%9Be/truckuri,–%C3%AEn-perioada-11-noiembrie-2022-%E2%80%93-8-ianuarie-2023.

 

Serviciul Imagine

Primăria Municipiului Craiova