Ţărăniştii pun şi ei tunurile pe asociaţiile de proprietari. Duduială: Unii administratori au “tras” zeci de miliarde

11 sept 2012 5 Ţărăniştii pun şi ei tunurile pe asociaţiile de proprietari. Duduială: Unii administratori au tras zeci de miliarde poze

Preşedintele PNŢCD Craiova, Gheorghe Duduială, acuză lipsa de reacţie a autorităţilor locale şi centrale faţă de situaţia asociaţiilor de proprietari.

Craiovenii vor continua să achite, odată cu factura la întreţinere, toate furturile şi toate pierderile din reţelele de utilităţi, în lipsa unei atitudini mai ferme a autorităţilor locale faţă de conducătorii asociaţiilor de proprietari şi a unei modificări a cadrului lesgislativ în care funcţionează aceste entităţi, consideră Gheorghe Duduială.

“Sunt organizaţii legal constituite, prin acord liber consimţit şi cu personal de administraţie instruit şi considerat de bună credinţă. Numai că unora dintre aceşti administratori nu le-a trebuit mult timp să descopere tentaţiile irezistibile generate de mirosul banilor şi s-au contaminat şi ei de apucăturile celor îmbogăţiţi peste noapte: au tras în folosul propriu sume de zeci de miliarde din valoarea facturilor neachitate, dar repartizate lunar în listele de cheltuieli cu întreţinerea. Despre sumele sustrase prin furt din asociaţii, nimeni nu poate spun dacă şi cât s-au recuperat”, a declarat preşedintele PNŢCD Craiova, Gheorghe Duduială.