Tandemul “Popa – Prioteasa”, pregătit pentru un nou scrutin la Segarcea. Prioteasa: Deschidem robinetul fondurilor europene!

popa prioteasa segarcea 3 Tandemul Popa   Prioteasa, pregătit pentru un nou scrutin la Segarcea. Prioteasa: Deschidem robinetul fondurilor europene! poze

Președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, a participat, duminică seară, la lansarea candidatului PSD la Primăria Segarcea, Nicolae Popa, prilej cu care a vorbit celor peste 1.500 de persoane participante la eveniment despre continuarea, în următorii patru ani, a proiectelor investiționale pe care administrația județeană le dezvoltă în parteneriat cu Primăria Segarcea.

popa prioteasa segarcea Tandemul Popa   Prioteasa, pregătit pentru un nou scrutin la Segarcea. Prioteasa: Deschidem robinetul fondurilor europene! poze
Ion Prioteasa, candidatul Uniunii Social Liberale la președinția Consiliului Județean Dolj, a afirmat că implementarea masterplanului pe apă, o investiție de peste 185 milioane de euro atrasă printr-un proiect depus de CJ Dolj, rămâne unul dintre obiectivele importante ale viitorului său mandat în fruntea administrației județene.

popa prioteasa segarcea 2 Tandemul Popa   Prioteasa, pregătit pentru un nou scrutin la Segarcea. Prioteasa: Deschidem robinetul fondurilor europene! poze
„Am venit cu toată inima la dumneavoastră. De foarte mulți ani mă cunosc cu domnul Popa, dar în ultimii șapte ani, timp în care am fost în opoziție, am reușit să ne dăm mâna și să realizăm câteva lucruri importante pentru Segarcea.
În toți acești ani în care pentru județul Dolj robinetul fondurilor care ar fi trebuit să vină de la Guvern a fost închis, noi am reușit să găsim o portiță de scăpare și să ne dezvoltăm cu adevărat prin intermediul acestor fonduri europene. Între 300 și 350 de milioane de euro sunt banii care au intrat și vor intra în județul Dolj, prin proiectele depuse de Consiliul Județean.
Dacă în mandatul următor vom reuși să atragem măcar atât cât am reușit să aducem în acești ultimi patru ani, înseamnă că sunt peste 700 de milioane de euro intrați în județul Dolj, fonduri care îl vor face să se ridice și mai mult.
Sunt 43 de drumuri județene în județul Dolj, 1.200 de kilometri. Orașul Segarcea a avut șansa să fie prins pe un proiect european prin care acest drum care pleacă din Craiova, ajunge în Segarcea și se termină la Cârna a fost reabilitat și modernizat după toate standardele europene.
Apoi, prin acest masterplan de apă, o strategie a noastră pe termen lung prin care vrem să aducem rețelele de apă și canalizare în cât mai multe localități din Dolj, orașul Segarcea va beneficia de 15 milioane de euro, bani destinați pentru apă și canalizare. Următorul mandat va sta tot sub semnul investițiilor și al fondurilor pe care le vom atrage de la Uniunea Europeană”, a declarat președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, candidat din partea Uniunii Social Liberale pentru un nou mandat.

popa prioteasa segarcea 4 Tandemul Popa   Prioteasa, pregătit pentru un nou scrutin la Segarcea. Prioteasa: Deschidem robinetul fondurilor europene! poze
La rândul său, primarul orașului Segarcea, Nicolae Popa, candidat din partea PSD la un nou mandat de edil-șef, i-a îndemnat pe cei peste 1.500 de participanți la evenimentul lansării candidaturii sale ca pe 10 iunie să voteze tandemul „Popa-Prioteasa”.
„Popa alături de dumneavoastră, locuitorii orașului Segarcea, a făcut foarte multe în acești ultimi patru ani. Au fost reabilitate și modernizate multe dintre străzile orașului Segarcea, apoi ne-am zbătut să aducem investitori care au creat locuri de muncă. N-o spune Popa, o afirmă chiar ziarele naționale.
Pentru anul 2012 pot să vă spun că la capitolul dezvoltare din bugetul nostru local avem alocate 5,3 milioane lei. Cu acești bani ne propunem să aducem iluminatul public și pe străzile laterale ale orașului, astfel încât și locuitorii de la periferie să beneficieze de iluminat stradal la fel ca cei care stau în centrul Segarcei. De asemenea, ne dorim să punem la punct colectarea deșeurilor în sistem centralizat. Tot din acești bani destinați dezvoltării ne dorim să asfaltăm cât mai multe străzi din Segarcea
Cu ajutorul Consiliului Județean Dolj s-a câștigat acel masterplan pe apă, opera domnului președinte Ion Prioteasa, proiect prin care vom beneficia de 31 de kilometri de rețea de apă și canalizare. Vreau să vă spun doar ca pe 10 iunie să votați Popa și Prioteasa”, a declarat primarul orașului Segarcea, Nicolae Popa, candidat din partea PSD la un nou mandat.
La evenimentul lansării, alături de președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, au mai participat Cristinel Iovan, vicepreședintele PSD Dolj, Valeriu Zgonea, deputat PSD, Constantin Gheorghiță, primar al comunei Podari, Marin Cătălina, primar al comunei Calopăr.