Tânăr prins de jandarmi după ce a furat o motocicletă sport

 

 

 

Luni, 1 septembrie a.c., în jurul orei 04.00, o patrulă din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova, aflată pe timpul executării unei acţiuni punctuale în municipiul Craiova, a observat că, pe strada Calea Bucureşti, din Craiova, în zona fostului hotel Jiul, un tânăr împingea o motocicletă, tip sport, de culoare neagră, iar la vederea jandarmilor a dat dovadă de un comportament suspect.

Jandarmii au identificat persoana în cauză, stabilind că se numeşte S. Eduard Florinel, în vârstă de 23 ani, cu antecedente penale, domiciliat în Craiova.

Patrula de jandarmi l-a întrebat de provenienţa motocicletei. Iniţial a declarat că aparţine unui prieten, a râmas fără combustibil, iar el i-o duce acasă. După mai multe discuţii cu jandarmii, acesta a declarat că în jurul orei 02.30 a părăsit un club, din Craiova, cu intenţia de a merge acasă. Ajungând în faţa unui magazin, din zona Primăriei, a observat motocicleta respectivă neasigurată, a studiat-o aproximativ o oră, după care a împins-o până pe Strada Romul, iar de aici până la intersecţia cu Strada Calea Bucureşti, deplasarea a făcut-o pe motocicleta nepornită, conformaţia terenului permiţându-i acest lucru.

Jandarmii au identificat proprietarul şi utilizatorul motocicletei, iar tânărul în cauză  a fost condus la Secţia 4 Poliţie pentru continuarea cercetărilor, făcându-se vinovat pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

 

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu publicul – Gruparea de Jandarmi Mobilă „Fraţii Buzeşti” Craiova