Tânăr de 17 ani, prins cu două cuţite, lângă Trezoreria Craiova

cutite Tânăr de 17 ani, prins cu două cuţite, lângă Trezoreria Craiova poze

Marţi, 05 iunie a.c., în jurul orei 20.30, un echipaj mobil din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj, aflat în timpul executării unei misiuni specifice în municipiul Craiova, a fost sesizat de către subofiţerul aflat în serviciul de pază şi protecţie la sediul Trezoreriei Craiova cu privire la faptul că în imediata apropiere a obiectivului a observat un tânăr ce are asupra sa un cuţit.

Jandarmii s-au deplasat la locul indicat unde l-au depistat pe J. A., de 17 ani, din Craiova, iar în urma efectuării controlului corporal preventiv au fost găsite asupra acestuia două cuţite cu lame rabatabile în lungime de 8 şi respectiv11 cm.

Persoanei în cauză i-au fost întocmite actele premergătoare de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de port al cuţitului, fără drept, în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 2, alin. 1, pct. 1 din Legea 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice

Cuţitele au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar actele premergătoare de constatare urmează să fie înaintate organelor competente pentru soluţionare.