Tânăr de 16 ani reţinut de poliţişti pentru furt calificat

urmarit politie Tânăr de 16 ani reţinut de poliţişti pentru furt calificat poze

În cursul zilei de ieri, în urma măsurilor specifice întreprinse de poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Craiova au fost identificaţi autorii a două furturi din societăţi comerciale în persoana lui Z. C., de 16 ani, M. L., de 13 ani, C. A., de 10 ani, toţi trei din Craiova şi R. G., de 11 ani, din Băileşti, judeţul Dolj.

Poliţiştii au stabilit faptul că autorii, în perioada 11-12.11.2013, au sustras  din incinta a două societăţi comerciale, din municipiul Craiova, două laptop-uri, telefon mobil, aparatură electronică, băuturi alcoolice şi sume de bani.

În urma probatoriului administrat s-a dispus începerea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat faţă de Z. C., 16 ani,  măsura fiind confirmată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova, acesta fiind reţinut pe bază de ordonanţă pe timp de 24 ore şi introdus în arestul IPJ Dolj.

Astăzi acesta urmează să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.