Surprize-surprize la PNL Dolj: Dan Mogoş nu mai candidează la Consiliul Judeţean

m dan mogos Surprize surprize la PNL Dolj: Dan Mogoş nu mai candidează la Consiliul Judeţean poze

Vicepreşedintele economic al CJ Dolj, liberalul Dan Mogoş, a anunţat că nu doreşte să-ş reînnoiasca mandatul de anunţ judeţean. 

Asta chiar dacă obţinerea unui nou mandat de vicepreşedinte era dată ca şi sigură, USL mizând pe un scor confortabil la locale, iar reprezentanţii Uniunii anunţând deja că nu intenţionează vreo schimbare în cuplul de adjuncţi ai lui Ion Prioteasa de la CJ Dolj – Mogoş (PNL)-Iovan (PSD).

“Nu voi mai candida în acest an la Consiliul Judeţean. I-am şi anunţat pe colegii din biroul permanent despre această decizie. Motivele: consider că închei o etapă din cariera mea admionistrativă, în care cred că am acumulat suficientă experienţă, atât la prefectura Dolj cât şi la Consiliul Judeţean şi, sincer, în acest moment îmi fac alte calcule”, a declarat Mogoş.

Vicele CJ Dolj nu a precizat dacă mai sus pomenitele calcule includ o eventuală candidatură la alegerile generale din toamnă, susţinând că, decamdată, se va concentra pe campania electorală pentru locale a PNL Dolj, în calitate de secretar general al organizaţiei judeţene a liberalilor.