Surprize în lotul de parlamentare al USL Dolj. Lista completă a candidaţilor

voicu mario iane Surprize în lotul de parlamentare al USL Dolj. Lista completă a candidaţilor poze

Liberalii au un nou candidat de import la Băileşti, Enea s-a mutat în Craioviţa, Colegiul 1 Senat revine conservatorilor. 

Colegiul 4 de Senat e acoperit de USL numai cu candidaţi liberali, unul dintre aceştia în premieră absolută. Este vorba de Daniel Iane, din Bucureşti, care va candida pentru un loc în Camera Deputaţilor din Colegiul Băileşti. În colegiul vecin – Calafat – candidează pentru un nou mandat preşedintele filialei judeţene a PNL, Mihai Voicu, în timp ce colegiul senatorial Băileşti – Calafat revine senatorului Mario Ovidiu Oprea.

Liberalul Cosmin Enea, vehiculat anterior drept candidat la Băileşti, va candida în cele din urmă în Craiova, pe colegiul I de deputat din Craioviţa Nouă.

Colegiul II revine pesedistului Nicu Vasilescu, ceea ce înseamnă că uneperiştii doljeni n-au primit niciun loc tura asta la alegerile parlamentare.

Candidatul USL de Senat pe colegiul I Craiova revine ACD, dar nu PNL, ci conservatorilor,  cel mai probabil candidatul desemnat să reprezinte PC Dolj fiind preşedintele filialei, Iulian Bucur.

Restul candidaţilor USL nu se schimbă, singura noutate fiind pesedistul Ică Voinea, care va prelua colegiul senatorial al Olguţei Vasilescu, Cetate – Filiaşi.

 

Iată lista completă a candidaţilor USL Dolj.

 

Camera deputaţilor

Cosmin Enea

Nicu Vasilescu

Ionuţ Stroe

Florentin Gust

Mihai Voicu

Daniel Iane

Claudiu Manda

Petre Petrescu

Valeriu Zgonea

Ion Călin

 

Senat

Iulian Bucur

Mihai Fifor

Florea Voinea

Mario Ovidiu Oprea

Mircea Geoană