“Sunt convins că fotbaliştii se vor ridica la nivelul adversarului” – Mario Găman, antrenor CSO Filiaşi

Fanii echipei CSO Filiaşi vor avea posibilitatea să asiste, joi, 23 septembrie 2021, începând cu ora 16.00, la Stadionul Orăşenesc Filiaşi, la un meci important din Cupa României, între echipa locală şi UTA Arad. Sportivii lui Mario Găman, antrenorul CSO Filiaşi, au intensificat antrenamentele în ultimele zile, dorind să obţină un scor satisfăcător în cadrul acestei dispute cu elevii lui Laszlo Balint, antrenorul UTA Arad. Fără doar şi poate, echipa doljeană va avea şansa de a demonstra în teren ceea ce poate.

“Este o partida foarte importantă pentru toţi locuitorii Filiaşului, mai ales ţinând cont că întâlnim o echipă foarte bună şi experimentată, putem spune revelatia începutului de sezon al Ligii 1. Trebuie să fim pregătiţi din toate punctele de vedere pentru că cel mai mic detaliu va face diferenţa. Sportivii vor trebui să fie concentraţă şi montaţă pe toată durata partidei. Eu am încredere în băieţii mei că la ora jocului, fiecare va intra în teren şi pe parcursul meciului vor da totul. Fiecare  stie exact ce are de făcut. Sunt convins că se vor ridica la nivelul adversarului. Sperăm ca la finalul partidei să ne bucurăm cu toţii pentru încă o calificare istorică”, a declarat Mario Găman, antrenorul CSO Filiaşi.

“Va fi un meci greu, dar, cu siguranţă, nu imposibil de câştigat”

FB IMG 1631878448845 225x300 “Sunt convins că fotbaliştii se vor ridica la nivelul adversarului” – Mario Găman, antrenor CSO Filiaşi poze

“O întâlnire care, zic eu, va fi interesantă deoarece vorbim despre o echipă cu tradiţie, UTA Arad. Am mai disputat, în trecut, meciuri cu jucătorii de acolo şi avem tot respectul pentru ei. Cu siguranţă, va fi un meci care ne va ţine cu sufletul la gură, însă băieţii pregătiţi de Mario Găman sunt gata să demonstreze, în joc, abilităţile fotbalistice. Vorbim aici de sportivii noştrii care s-au antrenat intens încă din această vară, tocmai pentru a face faţă cu brio unor meciuri intense. Va fi un meci greu, dar, cu siguranţă, nu imposibil de câştigat”, a conchis Florin Spânu, preşedinte CSO Filiaşi.