Sulfina: Geoană demisia!

sulfina Sulfina: Geoană demisia! poze

Declaraţiile halucinante ale lui Mircea Geoană îl obligă să se retragă de la conducerea Senatului, sau PSD trebuie să-l schimbe, susţine, într-un comunicat de presă, democrat-liberala Sulfina Barbu.  
Referindu-se la insistenţa cu care Mircea Geoană inventează fenomene paranormale în campania prezidenţială, liderul PD-L, Sulfina Barbu consideră că discursul iraţional al liderului PSD devine îngrijorător şi că acesta trebuie să se retragă din funcţiile de răspundere în stat.
“Când al doilea om în stat explică un eşec politic printr-o teorie fundamentată pe trăznăi medievale, ceva este în neregulă în România. Fie Mircea Geoană ar trebui să facă un pas în spate de la conducerea Senatului până îşi lămureşte dilemele legate de paranormal, fie PSD ar trebui să-l retragă de acolo, ca o dovadă de minimă decenţă. A doua poziţie de responsabilitate politică în stat, conducerea Senatului, trebuie ocupată de un om credibil şi cu picioarele pe pământ, astfel încât România să nu ajungă subiect de batjocură în presa străină. Este îngrijorător mesajul pe care il transmite Mircea Geoană oamenilor. Nu contează activitatea politicianului, votul cetăţenilor sau responsabilitea politică, ci trei paşi înapoi în faţa pisicii negre. Încrederea oamenilor în Parlament este şi asa una scazută, iar responsabilitatea preşedintelui Senatului este să schimbe această imagine, nu sa îi dea lovitura de graţie”, precizează comunicatul.